De Kwestie: Gaat de gamescom voor verrassingen zorgen?

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In de vorige poll is gevraagd of jullie in de vakantie op Pokémon-jacht gaan met de populaire app Pokémon GO. De meerderheid (47 procent) heeft dit de afgelopen weken zeker gedaan, terwijl 44 procent liet weten niets met Pokémon te hebben. De overige 9 procent wist het nog niet zeker, en gaat Pokémon GO misschien na de vakantie eens uitproberen.

Deze week staat natuurlijk in het teken van de gamescom, welke plaatsvindt in Keulen van 17 tot en met 21 augustus. De beurs is de laatste jaren enorm gegroeid en staat altijd garant voor nieuwe gameplaybeelden en nieuws omtrent aankomende games. Uiteraard onthullen uitgevers ook nieuwe games en hardware tijdens de gamescom, en hier zitten soms best wat verrassingen tussen. De nieuwe stelling luidt dan ook:

Gaat de gamescom voor verrassingen zorgen?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer