De Kwestie: Gaat de gamescom voor verrassingen zorgen?

In de vorige poll is gevraagd of jullie in de vakantie op Pokémon-jacht gaan met de populaire app Pokémon GO. De meerderheid (47 procent) heeft dit de afgelopen weken zeker gedaan, terwijl 44 procent liet weten niets met Pokémon te hebben. De overige 9 procent wist het nog niet zeker, en gaat Pokémon GO misschien na de vakantie eens uitproberen.

onbekend

Deze week staat natuurlijk in het teken van de gamescom, welke plaatsvindt in Keulen van 17 tot en met 21 augustus. De beurs is de laatste jaren enorm gegroeid en staat altijd garant voor nieuwe gameplaybeelden en nieuws omtrent aankomende games. Uiteraard onthullen uitgevers ook nieuwe games en hardware tijdens de gamescom, en hier zitten soms best wat verrassingen tussen. De nieuwe stelling luidt dan ook:

Gaat de gamescom voor verrassingen zorgen?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?