Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

De Kwestie: Gaat Nintendo weer knallen met de NX?

In de vorige poll waren we benieuwd of jullie nog wel eens games spelen op de last-gen consoles. Er is weer massaal gestemd. De meerderheid (61%) liet weten nog regelmatig zijn PlayStation 3, Xbox 360 of Wii te gebruiken. De overige 39% is inmiddels overgegaan naar de current-gen consoles en heeft zijn oude consoles vaarwel gezegd.

In 2012 verscheen de Wii U, en alhoewel er leuke games voor zijn uitgebracht, heeft de console niet het succes weten te brengen waar Nintendo op gehoopt had. Er wordt dan ook hard gewerkt aan de opvolger: de Nintendo NX. Spelers zullen deze zowel als console als handheld kunnen gebruiken. Volgens geruchten bevat de Nintendo NX een betere grafische chip dan de PlayStation 4 en Xbox One. Hiermee hoopt Nintendo de harten van gamers en ontwikkelaren weer te veroveren. De nieuwe vraag luidt dan ook:

Gaat Nintendo weer knallen met de NX

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?