De Kwestie: In 2015 wil ik geen remakes/reboots meer zien

In de vorige poll vroegen we aan jullie wie ons in 2015 gaat verrassen qua games. Je kon kiezen uit vier antwoorden: Sony, Nintendo, Microsoft of geen van drieën. De meerderheid (39%) heeft gekozen voor geen van drieën. Bedankt voor jullie reacties. De Borderlands: The Pre-Sequel-poster in kokertje is onderweg naar de prijswinnaar. De nieuwe stelling luidt:

In 2015 wil ik geen remakes/reboots meer zien.

Door te reageren op een stelling maak je kans op toffe prijzen. Deze keer maak je kans op een Wolfenstein: The New Order-t-shirt.

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?