De Kwestie: Is 2017 een succesvol gamejaar?

Het jaar 2017 ligt inmiddels al lang achter ons. De meningen omtrent het succes van afgelopen jaar qua games is onder de leden van onze redactie erg afwisselend. Een aantal grote games, zoals Red Dead Redemption 2, zijn uitgesteld, maar daarentegen heeft Nintendo ons met de Switch enorm weten te verrassen. De één kijkt terug op een mooi jaar en de ander is weer van mening dat er weinig 'nieuws' is uitgebracht.

Bovenstaande discussie loopt nog wel even door, maar wij zijn benieuwd naar jouw mening over dit onderwerp. Is 2017 een succesvol gamejaar? Geef je antwoord in de poll en laat vooral in de reacties weten waarom je hebt gekozen voor dat antwoord!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?