De Kwestie: Is de Vita een zinkend schip, of bezig met een comeback?

En daar zijn we weer! Het normale leven heeft zich hervat voor sommigen onder de Nederlandse bevolking, terwijl het tropische weer aanhoudt. Weliswaar zijn er af en toe wat druppels, maar het blijft broeierig. Enfin, de stelling, want er is altijd ruimte voor een stelling. De gamescom heeft voor een nieuwe boost aan nieuws en feitjes gezorgd, dus er valt genoeg te bespreken. Echter kunnen we maar één stelling per keer doen, dus doen we rustig aan. Eerst maar de vorige stelling bekijken!

onbekend

De vorige keer vroeg ik jullie over de eerste DLC voor The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard. Duurde het te lang voordat deze verscheen, was het oké zo, had het ook moeten verschijnen voor de PlayStation 3 of ging je het toch niet kopen? Jullie meningen verschilden duidelijk, want de stemmen waren allemaal gelijk. Nou, niet helemaal, maar drie van de vier stonden op 31%. Alleen de optie dat het slecht was dat PlayStation 3-gamers moest wachten, had 8% van de stemmen.

onbekend

Ik ben benieuwd of met de nieuwe stelling de meningen ook zo wisselend zullen zijn. De nieuwe stelling gaat over een van de grootste onderwerpen dit jaar: de PlayStation Vita. Het was de vraag wat er tijdens de gamescom bekend zou worden. Een persconferentie later weten we eigenlijk niet echt veel meer. Ja, dat er games aankomen. Maar of erop of eronder is? Dat weten we niet. Wat denk jij?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?