De Kwestie: Liever een nieuwe IP dan een nieuw deel van een serie

In de vorige poll vroegen we jullie of jullie dit jaar nog remakes/reboots van games wil zien of juist niet. De meningen waren hierover verdeeld, maar de meerderheid (56%) bleek nog wel geïnteresseerd in remakes/reboots te zijn. De winnaar won een tof Wolfenstein: The New Order-t-shirt. De nieuwe stelling luidt:

Liever een nieuwe IP dan een nieuw deel van een serie.

Door op deze stelling te reageren maak je kans op Middle-earth: Shadow of Mordor voor de PlayStation 3.

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?