De Kwestie: Naar welke game kijk je de komende twee maanden het meest uit?

We vroegen jullie in de vorige poll of jullie verwachten dat de gamescom beter zou zijn dan de E3. De gamescom is alweer een kleine week achter ons, de stemmen zijn geteld en we mogen de balans eindelijk opmaken. De gamescom is enorm populair, dat zagen we wel uit het aantal reacties dat jullie gegeven hebben. Maar de meerderheid, met 40% van de stemmen, vindt dat de E3 niet te overtreffen is. 33% vindt de gamescom gelijkwaardig aan de E3 en 28%, wat nog steeds een heleboel is, vindt dat de gamescom veel te bieden heeft.

Het nieuwe gameseizoen staat bijna voor de deur. Met de gamescom achter ons hebben we weer een heleboel nieuwe informatie gekregen van onze favoriete games. Naar welke game kijk je het meest naar uit in augustus en september? De vraag luidt dan ook:

Naar welke game kijk je de komende twee maanden het meest uit?

Staat jouw game er niet tussen? Zet het dan in het reactieveld hieronder.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?