De Kwestie: Naar welke game kijk je de komende twee maanden het meest uit?

Geplaatst: 14 augustus 2015 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

We vroegen jullie in de vorige poll of jullie verwachten dat de gamescom beter zou zijn dan de E3. De gamescom is alweer een kleine week achter ons, de stemmen zijn geteld en we mogen de balans eindelijk opmaken. De gamescom is enorm populair, dat zagen we wel uit het aantal reacties dat jullie gegeven hebben. Maar de meerderheid, met 40% van de stemmen, vindt dat de E3 niet te overtreffen is. 33% vindt de gamescom gelijkwaardig aan de E3 en 28%, wat nog steeds een heleboel is, vindt dat de gamescom veel te bieden heeft.

Het nieuwe gameseizoen staat bijna voor de deur. Met de gamescom achter ons hebben we weer een heleboel nieuwe informatie gekregen van onze favoriete games. Naar welke game kijk je het meest naar uit in augustus en september? De vraag luidt dan ook:

Naar welke game kijk je de komende twee maanden het meest uit?

Staat jouw game er niet tussen? Zet het dan in het reactieveld hieronder.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer