De Kwestie: Nintendo doet er goed aan mobiele games uit te brengen

Geplaatst: 9 april 2015 08:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In de vorige poll vroegen we aan jullie of DLC voor games wel zijn geld waar is. Niemand van jullie vond DLC zijn geld meer dan waard en 88% vond dat DLC in sommige gevallen het geld waard is en een heel klein deel van jullie, namelijk 12%, vond het niks anders dan geldklopperij van uitgevers. Het is dus duidelijk hoe jullie hierover denken.

Uiteraard hebben we weer een nieuwe stelling voor jullie. We zijn nu wel eens benieuwd naar jullie mening over de aankondiging die onlangs is gedaan door Nintendo. De Japanse console-gigant wil namelijk haar games naar de mobiele telefoon brengen en is daarvoor een samenwerking aangegaan met DeNa. Is dit een goed idee van ze, of vinden jullie het helemaal niks? De nieuwe stelling voor deze keer luidt:

Nintendo doet er goed aan mobiele games uit te brengen

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer