De Kwestie: Nintendo doet weer mee in 2017

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

2016 was helaas niet bepaald Nintendo's beste jaar te noemen. De Switch staat echter zo goed als voor de deur en wij zijn razend enthousiast over de nieuwe console. Wij denken dan ook dat Nintendo weer helemaal deelneemt aan de race. De Nintendo Switch is inmiddels al een tijdje geleden uit de doeken gedaan door middel van een aankondigingsvideo en in deze video zagen we eindelijk weer mensen van middelbare leeftijd gamen. Dat is al een hele verandering ten opzichte van de eerdere video's waar vooral veel te blije families de show wisten te stelen. Hierdoor is Nintendo in de loop der jaren volgens ons een beetje de 'echte gamer' verloren.

De Japanse consolegigant heeft vandaag echter meer details omtrent de nieuwe console bekendgemaakt, waaronder de te verschijnen games. Tegen alle geruchten in verschijnt The Legend of Zelda: Breath of the Wild wel voor de Nintendo Switch bij de lancering op 3 maart 2017. Dat wij enthousiast zijn mag onderhand wel blijken, maar nu zijn wij benieuwd naar jullie mening omtrent de Nintendo Switch. Daarom leggen wij de volgende stelling voor:

Nintendo doet met de Switch weer mee in 2017.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer