De Kwestie: Ontwikkelaars zouden meer moeten doen aan crowdfunding

Geplaatst: 6 mei 2015 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

In de vorige poll werd jullie gevraagd of jullie denken dat Star Wars Battlefront een volwaardige Star Wars-game wordt. De meerderheid van jullie twijfelde daaraan (67%), dus moet Electronic Arts aan de bak en ons imponeren met gameplay om ons te overtuigen. Een klein aantal denkt dat het wel goed zit (20%) en maar 13% van jullie denkt dat Star Wars Battlefront niets anders is dan een mod van Battlefield.

Afgelopen week werd Yooka-Laylee als Kickstarter-project gelanceerd en haalde binnen nog geen 24 uur een bedrag van 978.694 pond op, terwijl het gestelde doel 175.000 pond was. Al meer dan 41.000 backers hebben het project gesteund. Op de redactie steunen we ook regelmatig Kickstarter-projecten. We zijn benieuwd wie van jullie weleens een Kickstarter-project heeft gesteund. Het is nog geen garantie dat een project een succes wordt. De nieuwe stelling luidt dan ook:

Ontwikkelaars zouden meer moeten doen aan crowdfunding

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer