De Kwestie: Speel jij nog wel eens games op je PS3, X360 of Wii?

We vroegen jullie in de vorige poll wat jouw favoriete game uiteindelijk is geworden van vorige maand. Jullie hebben weer lekker gereageerd. De meerderheid heeft gekozen voor Metal Gear Solid V: The Phantom Pain met 32% van de stemmen. Op de tweede plek staat FIFA 16 met 22% van de stemmen. Hoewel PES 2016 het niet onaardig heeft gedaan met 14% van alle stemmen, moeten we de derde plek toebedelen aan Super Mario Maker voor de Wii U met 16% van de stemmen.

New Zeeland is het eerste land waar de PlayStation 3 inmiddels niet meer verkocht wordt en ook worden er steeds minder games voor PlayStation 3, Xbox 360 en Wii gemaakt. Bij ons staan deze consoles inmiddels al een tijdje stof te happen. De nieuwe vraag luidt dan ook:

Speel jij nog wel eens games op je PlayStation 3, Xbox 360 of Wii?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?