De Kwestie: Speel jij nog wel eens games op je PS3, X360 of Wii?

Geplaatst: 9 oktober 2015 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

We vroegen jullie in de vorige poll wat jouw favoriete game uiteindelijk is geworden van vorige maand. Jullie hebben weer lekker gereageerd. De meerderheid heeft gekozen voor Metal Gear Solid V: The Phantom Pain met 32% van de stemmen. Op de tweede plek staat FIFA 16 met 22% van de stemmen. Hoewel PES 2016 het niet onaardig heeft gedaan met 14% van alle stemmen, moeten we de derde plek toebedelen aan Super Mario Maker voor de Wii U met 16% van de stemmen.

New Zeeland is het eerste land waar de PlayStation 3 inmiddels niet meer verkocht wordt en ook worden er steeds minder games voor PlayStation 3, Xbox 360 en Wii gemaakt. Bij ons staan deze consoles inmiddels al een tijdje stof te happen. De nieuwe vraag luidt dan ook:

Speel jij nog wel eens games op je PlayStation 3, Xbox 360 of Wii?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer