Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

De Kwestie: Star Wars Battlefront wordt een volwaardige Star Wars-game

In de vorige poll wilden we van jullie weten of Nintendo er goed aan zou doen om mobiele games uit te brengen. Een kwart van alle stemmers leek dit een goed idee, 42% twijfelde, terwijl 33% er van overtuigd is dat dit gaat floppen.

We hebben nu weer een nieuwe stelling, die draait om Star Wars Battlefront. Afgelopen week werd de releasedatum van de nieuwe Star Wars-game onthuld samen met een nieuwe trailer. Hoe denken jullie over Star Wars Battlefront? Wordt dit een topper of is het in jullie ogen niets meer dan een simpele Battlefield-mod? De nieuwe stelling luidt dan ook:

Star Wars Battlefront wordt een volwaardige Star Wars-game

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?