Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

De Kwestie: Van welke console zou jij het liefst een heruitgave zien?

In de vorige poll vroegen wij hoelang jullie in de wachtrij zouden staan voor een speelsessie met een game op bijvoorbeeld een beurs zoals de gamescom. De meerderheid (51%) van jullie geeft aan geen seconde te willen wachten voor een speelsessie met een game. 23% zegt niet langer dan een uurtje in de rij te willen staan, 16% maakt het niet uit hoelang, zolang de game tof is, is het het wachten waard. 7% spreekt uit maximaal twee uur te wachten, en slechts 3% van jullie wacht maximaal drie lange uren.

Het is weer tijd voor een nieuwe poll. Nintendo bracht afgelopen vrijdag de Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System op de markt. Dit doen ze 25 jaar na de release van de originele Super Nintendo in Europa. De mini-variant van het origineel uit 1992 verschijnt inclusief 21 games en twee controllers. De mini-console is razend populair en daarom komen steeds meer fabrikanten met een mini-variant om een graantje van het succes mee te pikken. Zo krijgt de Commodore 64 nu ook een minivariant en heeft SEGA ook een mini uitgave van de klassieke SEGA Saturn.

Wij vragen ons echter af naar welke mini-console jullie uitkijken. Laat het ons middels bovenstaande poll weten. Staat jouw ultieme mini-console er niet tussen, laat het ons dan weten in het reactieveld hieronder.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?