De Kwestie: Van welke console zou jij het liefst een heruitgave zien?

Geplaatst: 4 oktober 2017 17:25
Aangepast: 21 augustus 2018 01:53
-

In de vorige poll vroegen wij hoelang jullie in de wachtrij zouden staan voor een speelsessie met een game op bijvoorbeeld een beurs zoals de gamescom. De meerderheid (51%) van jullie geeft aan geen seconde te willen wachten voor een speelsessie met een game. 23% zegt niet langer dan een uurtje in de rij te willen staan, 16% maakt het niet uit hoelang, zolang de game tof is, is het het wachten waard. 7% spreekt uit maximaal twee uur te wachten, en slechts 3% van jullie wacht maximaal drie lange uren.

Het is weer tijd voor een nieuwe poll. Nintendo bracht afgelopen vrijdag de Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System op de markt. Dit doen ze 25 jaar na de release van de originele Super Nintendo in Europa. De mini-variant van het origineel uit 1992 verschijnt inclusief 21 games en twee controllers. De mini-console is razend populair en daarom komen steeds meer fabrikanten met een mini-variant om een graantje van het succes mee te pikken. Zo krijgt de Commodore 64 nu ook een minivariant en heeft SEGA ook een mini uitgave van de klassieke SEGA Saturn.

Wij vragen ons echter af naar welke mini-console jullie uitkijken. Laat het ons middels bovenstaande poll weten. Staat jouw ultieme mini-console er niet tussen, laat het ons dan weten in het reactieveld hieronder.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer