Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

De Kwestie: Van welke game krijg jij een winters gevoel?

In de vorige poll vroegen we voor welke game jullie je ziek zouden melden. The Division ging er met de meest stemmen vandoor (25%), op de voet gevolgd door Uncharted 4: A Thief's End met 21% van de stemmen. The Legend of Zelda en Mafia 3 delen met 17% de derde plaats en deze worden gevolgd door Far Cry Primal (11%), Hitman(5%), World of Warcraft: Legion (3%) en Overwatch (1%).

De winter zit er bijna op, en bestond vooral uit veel wind en regen. Een strenge winter is het dus niet geworden en een flink pak sneeuw heeft er in de meeste plaatsen ook niet ingezeten. Voor een echte winterse ervaring moest er dus worden afgereisd naar een ander land, alhoewel sommige games ook de winterse sfeer bieden. Voor de nieuwe poll-vraag spelen we hierop in en deze luidt dan ook:

Van welke game krijg jij een winters gevoel?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?