De Kwestie: Voor welke game meldt jij je ziek?

Geplaatst: 15 februari 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Wordt 2016 het jaar van de Virtual Reality-bril? Dat is de vraag die wij aan jullie hebben gesteld. De meningen zijn duidelijk verdeeld, maar de meerderheid (56%) denkt dat 2016 niet het jaar gaat worden van de VR. Mogelijk komt dat door de nu nog veel te hoge consumentenprijs dat je voor het apparaat moet neerleggen, of omdat er nog weinig duidelijkheid is omtrent de releasedata van alle apparaten. We weten momenteel namelijk alleen wanneer de Oculus Rift verschijnt.

Het is weer tijd voor een nieuwe vraag, deze maand een ietwat luchtigere. 2015 is de boeken in gegaan als een matig gamejaar. Dit jaar staan er enkele pareltjes in het verschiet. Wij vragen ons dan ook af naar welke game jij uitkijkt. De nieuwe vraag luidt dan ook:

Voor welke game meldt jij je ziek?

Staat de game die een spontane koortsaanval opwekt er niet bij? Maak jouw favoriet dan kenbaar in het reactieveld hieronder.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer