De Kwestie: Wanneer hij uitkomt, haal ik een VR-bril in huis

Geplaatst: 11 maart 2015 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

De vorige keer dat jullie konden stemmen op de poll, hadden we de stelling: Liever een nieuwe IP dan een nieuw deel van een serie. 58% van de stemmers stemde hier mee in en speelt liever een nieuwe IP dan een vervolg op een bestaande game. De rest (42%) kan een vervolg wel waarderen. Onder de stemmers hebben wij de game Middle-earth: Shadow of Mordor voor de PlayStation 3 verloot.

We hebben weer een nieuwe stelling op de website staan. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Virtual Reality-brillen helemaal in aan het komen zijn. Veel grote spelers op de markt van gadgets zijn op dit moment een virtuele bril aan het ontwikkelen. Je kunt zelfs je eigen VR-bril maken met een stuk karton (Google Cardboard)! De stelling luidt dan ook:

Wanneer hij uitkomt, haal ik een VR-bril in huis

Bij het stemmen maak je kans op Diablo III: Ultimate Evil Edition voor de Xbox One!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer