De Kwestie: Wat vind je van de Call of Duty: Black Ops 3-èta?

Geplaatst: 28 augustus 2015 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In de vorige poll vroegen we naar welke game jullie de komende twee maanden het meest naar uitkijken. Er is massaal gestemd en het grootste gedeelte, met 24% van de stemmen, wil het liefste aan de slag met Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Deze wordt op de voet gevolgd door FIFA 16 (19%), terwijl Until Dawn met 12% en Mad Max met 11% respectievelijk de derde en vierde plaats bekleden.

Op het moment is de multiplayerbèta van Call of Duty: Black Ops 3 net afgelopen voor de PlayStation 4, terwijl deze nu in volle gang is voor de Xbox One en pc. Wij zijn daarom benieuwd naar jullie mening over de bèta. De nieuwe vraag luidt dan ook:

Wat vind je van de Call of Duty: Black Ops 3-bèta?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer