De Kwestie: Wat vind je van de Call of Duty: Black Ops 3-èta?

In de vorige poll vroegen we naar welke game jullie de komende twee maanden het meest naar uitkijken. Er is massaal gestemd en het grootste gedeelte, met 24% van de stemmen, wil het liefste aan de slag met Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Deze wordt op de voet gevolgd door FIFA 16 (19%), terwijl Until Dawn met 12% en Mad Max met 11% respectievelijk de derde en vierde plaats bekleden.

Op het moment is de multiplayerbèta van Call of Duty: Black Ops 3 net afgelopen voor de PlayStation 4, terwijl deze nu in volle gang is voor de Xbox One en pc. Wij zijn daarom benieuwd naar jullie mening over de bèta. De nieuwe vraag luidt dan ook:

Wat vind je van de Call of Duty: Black Ops 3-bèta?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?