De Kwestie: Wat was de beste game van september?

In de vorige poll vroegen we jullie welke voetbalgame de strijd dit jaar zou winnen: PES 2016 of FIFA 16. Er is massaal gestemd en met 63% van de stemmen is PES 2016 volgens jullie de beste voetbalgame van 2015. FIFA 16 moet het doen met 30% van de stemmen terwijl 7% beide games niet zo ziet zitten.

De maand september zit er bijna op en er zijn deze maand behoorlijk wat goede games uitgebracht. Uiteraard zijn dat de twee bovengenoemde voetbalgames, maar ook titels als Metal Gear Solid V: The Phantom Pain en Super Mario Maker. Wij zijn dan ook benieuwd wat jullie deze maand de beste game vonden. De nieuwe vraag luidt dan ook:

Wat was de beste game van september?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?