De Kwestie: Welke console kan volgens jou een upgrade gebruiken?

Geplaatst: 15 april 2016 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Allereerst bedankt voor het stemmen op onze vorige poll. Wij vroegen aan jou bij welke game je een winters gevoel krijgt. Een enkele dacht dat we reclame maakte voor The Division, omdat hij niet in het lijstje stond. We waren hem eigenlijk gewoon vergeten, maar toch bedankt voor de reacties. Afijn, een heleboel stemmen gingen uit naar SSX (38%). Rise of the Tomb Raider werd tweede met 27% van de stemmen.

De geruchten gaan in de wandelgangen rond dat zowel Sony als Microsoft werken aan een nieuwe versie van hun nieuwste console. De PlayStation 4.5 zou 4K ondersteuning krijgen en op die manier beter omgaan met de PlayStation VR, die deze herfst nog in de winkels moet liggen. De grote baas van Microsoft Xbox, Phil Spencer, heeft gezegd dat de Xbox One nog geen upgrade nodig heeft. Toch gonst het van de geruchten dat ook de softwaregigant met een upgrade bezig is voor de Xbox One.

De volgende vraag luidt dan ook:

Welke console kan volgens jou een upgrade gebruiken?

Laat ons weten in het reactieveld hieronder welke veranderingen jij graag ziet, of welke niet. De Wii U hebben we niet opgenomen in het lijstje, aangezien deze zeker geen nieuwe versie gaat krijgen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer