Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

De Kwestie: Welke E3-aankondiging was de grootste verrassing?

Begin deze maand werd Fallout 4 dan eindelijk werkelijkheid, nadat Bethesda de game had aangekondigd voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. In de vorige poll vroegen we of jullie al uitkijken naar Fallout 4. De meerderheid (55%) kan niet wachten tot ze met de RPG aan de slag kunnen. Iets meer dan een kwart van de stemmers (27%) heeft geen interesse in de game, terwijl 18% eerst meer gameplay wil zien.

Deze week staat natuurlijk volledig in het teken van de E3 en dat was door het vele nieuws ook wel te zien. Alle redacteurs zijn tot het uiterste gegaan om jullie op de hoogte te stellen van alle aankondigingen, nieuwtjes en trailers. Alle persconferenties zijn inmiddels geweest en wij zijn benieuwd welke aankondiging jullie het meest heeft verrast. De nieuwe stelling luid dan ook:

Welke E3-aankondiging was de grootste verrassing?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?