De Kwestie: Welke najaarsgame hoop jij te krijgen van de Sint?

In de vorige poll vroegen we of jullie de PlayStation VR gaan aanschaffen wanneer deze in de winkels ligt. Er is weer massaal gestemd en maar liefst 42% heeft aangegeven de virtual reality-bril van Sony te gaan kopen. Sommige stemmers weten het nog niet zeker (30%), terwijl 13% niet echt op een virtual reality-bril zit te wachten en 15% het te duur vindt.

Sinds afgelopen weekend zijn Sinterklaas en zijn pieten weer in het land ...
Dat betekent dat we weer bijna in de maand december zijn aanbeland.
Dit najaar zijn er weer genoeg topgames verschenen en heeft niemand zich hoeven vervelen ...
Maar uiteraard hebben jullie nog niet alles kunnen spelen.

5 december is nabij en is het ideale moment om een cadeau te vragen met een mooi lint. De nieuwe vraag luidt dan ook:

Welke najaarsgame hoop jij te krijgen van de Sint?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?