De Kwestie: Welke setting voor een FPS heeft jouw interesse?

Geplaatst: 15 mei 2016 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In de vorige poll vroegen we jullie welke console een upgrade kan gebruiken, de PlayStation 4 of de Xbox One. Er is massaal gestemd en de meeste van jullie (42%) vinden dat geen van beide een upgrade nodig hebben. Volgens 31% heeft de PlayStation 4 een upgrade het hardste nodig, terwijl 26% heeft kozen voor de Xbox One.

Vorige week stond in het teken van de onthulling van de nieuwste delen van Call of Duty en Battlefield. Waar Call of Duty: Infinite Warfare voor een toekomst-setting kiest, heeft DICE besloten om Battlefield 1 tijdens de Eerste Wereldoorlog te laten afspelen. Naast deze twee zijn er nog genoeg interessante periodes voor een first-person shooter. De vraag voor deze poll luidt dan ook:

Welke setting voor een FPS heeft jouw interesse?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer