De Kwestie: Welke setting voor een FPS heeft jouw interesse?

In de vorige poll vroegen we jullie welke console een upgrade kan gebruiken, de PlayStation 4 of de Xbox One. Er is massaal gestemd en de meeste van jullie (42%) vinden dat geen van beide een upgrade nodig hebben. Volgens 31% heeft de PlayStation 4 een upgrade het hardste nodig, terwijl 26% heeft kozen voor de Xbox One.

onbekend

Vorige week stond in het teken van de onthulling van de nieuwste delen van Call of Duty en Battlefield. Waar Call of Duty: Infinite Warfare voor een toekomst-setting kiest, heeft DICE besloten om Battlefield 1 tijdens de Eerste Wereldoorlog te laten afspelen. Naast deze twee zijn er nog genoeg interessante periodes voor een first-person shooter. De vraag voor deze poll luidt dan ook:

Welke setting voor een FPS heeft jouw interesse?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?