De Kwestie: Welke uitgever heeft de E3 2016 gewonnen?

Geplaatst: 15 juni 2016 14:20
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In de vorige Poll vroegen wij welke first person shooter setting jullie interesse heeft. Het mag duidelijk zijn dat de Tweede Wereldoorlog jullie absolute voorkeur heeft. Dit antwoord ontving meer dan 45 procent van de stemmen. De setting van de Eerste Wereldoorlog staat met 16 procent van de stemmen op de tweede plek, op de voet gevolgd door Vietnam met 15 procent. De moderne tijd doet het ook niet heel onaardig, want 13 procent van de stemmen ging daarvoor.

Inmiddels is de E3 achter de rug en we kunnen de balans gaan opmaken. Welke uitgever is absoluut, of absoluut niet, de winnaar van de E3 2016? Laat je stem achter en laat ons in het reactieveld hieronder ook weten waarom je voor betreffende uitgever hebt gekozen. We zijn erg benieuwd naar jullie mening.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer