De Kwestie: Wie gaat ons in 2015 verrassen qua games?

In de vorige poll vroegen we of 2015 een awesome gamejaar wordt. Een ruime meerderheid (92%) was het daar helemaal mee eens, terwijl een heel klein deel het daar dus mee oneens is. Bedankt voor jullie reacties. Het Wolfenstein New Order-t-shirt is onderweg naar de prijswinnaar.
De nieuwe stelling luidt:

Wie gaat ons in 2015 verrassen qua games?

Door te reageren op een stelling maak je kans op toffe prijzen. Deze keer maak je kans op een Borderlands: The Pre-Sequel-poster in kokertje.

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?