De Kwestie: Wie wordt of is de grote winnaar van de E3 2012?

Geplaatst: 7 juni 2012 19:35
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We weten het allemaal. Het komt eraan. Nee, niet die oranje geklede gekken die tegen een bal aan trappen en ook niet de vakantie. We hebben het over de E3. De Electronic Entertainment Expo. Recht voor je neus zoals je het wil hebben. Iedere gamer met enig verstand kijkt ernaar uit om de laatste hits, tricks, aankondigingen, trailers, teasers, demo's of zelfs maar een screenshot te zien. Dit is één grote samenkomst van mensen met één hobby: gamen. Hier gaan sommige helemaal voor uit hun plaat.

Wat wij doen met deze E3? Een poll, alles vertalen in nieuwsberichten en meer. Zoals een VrijdagTV waarin we alles tot in de puntjes uitspitten voor je. We kijken vooruit, we kijken achteruit en we kijken op ons blaadje. Wat gaat er gebeuren, wat is er gebeurt en waarom? Waarom niet die game, waarom die game bij die uitgever en waarom al die aankondigingen vóór de E3 al? Stel vragen, laat je stem horen en wij reageren erop. Wij, de redactie, staan helemaal klaar voor jouw recht van spreken. En weet je wanneer we daarmee beginnen? Nu.

We hebben een poll, en de vraag is duidelijk: Wie wordt de grote winnaar van de E3 2012? Laat het weten door de poll in te vullen, en laat in de reacties weten waarom. Zie jij een samenzwering van studio's? Weet jij iets wat weinige weten? Of heb je gewoon een strontbruin voorgevoel? Geef het door, en wij promoveren of tackelen jouw mening. Het is zó makkelijk.

Uiteraard zul je ook de nieuwsberichten van ons kunnen verwachten. We vertalen zelfs de Sony-persconferentie voor je die om fuckin' three 'o clock wordt gehouden. Wij hebben het klaarstaan wanneer jij het wil, en waarschijnlijk nog net iets eerder. Gameliner gaat ultrastijl en jij bent erbij.

Invullen dus!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer