De Rondvraag: Wat hoop je te zien tijdens de Ubisoft Forward-show?

Ubisoft is in de gamewereld een bekende naam en is verantwoordelijk voor vele games zoals Assassin’s Creed, Rayman, Let’s Dance, Far Cry en nog veel meer. Om de zoveel tijd toont Ubisoft de plannen voor het aankomende jaar met hun Ubisoft Forward-show. Dit jaar wordt de nieuwe Ubisoft Forward gehouden tijdens de E3. Wat heeft de ontwikkelaar en uitgever voor ons dit jaar in petto? Krijgen we meer van Far Cry 6 te zien of komt er eindelijk meer nieuws naar buiten over Skull & Bones en Beyond Good and Evil 2. Het is waarschijnlijk te vroeg voor een nieuwe Assassin’s Creed-game, maar Valhalla was goed Ubisofts voor kwartaalcijfers dus misschien willen ze dit snel voortzetten. Of komt Ubisoft met een hele nieuwe IP die ons allemaal wegblaast. We moeten nog even wachten tot 12 juni, voordat we kunnen genieten van Ubisofts presentatie. Ik vroeg daarom aan de redactieleden wat zij hopen te zien tijdens de Ubisoft Forward-show.

Jolien hoopt op meer Assassin’s Creed voor de Nintendo Switch

Vermoord me alsjeblieft niet, maar ik ben niet echt bekend met de games van Ubisoft. Tot vorig jaar had ik zelfs nog nooit een Assassin’s Creed-game gespeeld (sorry Anita). Toen kocht ik de Rebel Collection voor de Nintendo Switch en werd ik in de wereld van de Creed-games gezogen. Als echte geschiedenisnerd vond ik het heerlijk om de piraat uit te hangen in Black Flag en historische figuren te spotten. Mijn nieuwsgierigheid naar de franchise werd aangewakkerd en ik besloot in een opwelling Assassin’s Creed: Origins te kopen voor de pc. Toch kon ik daar moeilijker inkomen dan op de Nintendo Switch, omdat ik de controls nog niet onder de knie had. Daarom hoop ik stiekem dat Ubisoft tijdens de Forward-presentatie meer Nintendo Switch-ports van Assassin’s Creed aankondigt, waar ik mee aan de slag kan gaan.

onbekend

Anita vindt dat het tijd wordt voor Skull & Bones

Kan ik eerst zeggen hoe erg ik uitkijk naar de Ubisoft-Forward? Ik was best wel tevreden vorig jaar en ik blijf al jaren op voor de shows van Ubisoft tijdens de EA. Wat ik vorig jaar wel erg miste waren de games Skull & Bones en Beyond Good and Evil 2. Twee games die al jaren in ontwikkeling zijn en ik was zo enthousiast toen Skull & Bones werd aangekondigd. Ik verwacht dan ook wel dat deze twee games dit jaar nog bij een Ubisoft Forward te zien zijn. Ik hoop dan ook op gameplaybeelden! Wordt het direct de eerste? Daar heb ik mijn vraagtekens bij. Far Cry 6 werd namelijk ook uitgesteld en daar hebben we al een tijdje niets meer van gehoord en hetzelfde geldt voor Rainbow Six Siege Parasite. Het zou mij niet verbazen als die games dit jaar nog uitkomen en daardoor als eerste getoond worden. Daarnaast heeft Anno 1800 een Season Pass gekregen en verschijnt de derde uitbreiding in de zomer. Het perfecte moment voor een trailer? Uiteraard zal er vast iets verschijnen rondom Trackmania en Hyper Scape aangezien deze games gratis te spelen zijn en er telkens nieuwe updates aan worden toegevoegd. Door de vele games die zijn uitgesteld en de nieuwe visie van Ubisoft, waarin ze games langer ondersteunen door middel van een Season Pass, verwacht ik eigenlijk geen nieuwe titels.

onbekend

Bram wil bij gebrek aan Rayman meer van Far Cry 6 zien

Ah, Ubisoft. We meet again. Ben ik blij welke richting dit bedrijf opgegaan is? Nee. Ben ik nog steeds benieuwd naar hun nieuwe titels? Absoluut! Ik heb al vaker aangegeven dat ik niets liever wil dan een nieuwe 3D Rayman-game, maar die hoop heb ik ondertussen begraven in mijn achtertuin. Voor deze rondvraag kom ik met iets realistisch. Far Cry 6 kan een super titel worden. Een next-gen Far Cry, dat is iets waar ik graag mee aan de slag ga. Wat ik hoop te zien, is natuurlijk gameplay. Hoe draait de game op de Xbox Series en PlayStation 5? Is de sandbox nog uitgebreider? Hoe vormt het verhaal zich ditmaal? Wat is de nieuwe releasedatum? Zo veel vragen, met weinig antwoorden. Far Cry 6 is op het moment de titel van Ubisoft waar ik het meeste naar uitkijk, dus hopelijk kunnen ze mij tijdens E3 overtuigen om de game meteen in huis te halen!

onbekend

Kyllian wil graag meer weten over de nieuwe Star Wars game

De game waar ik het liefst wat nieuws over te horen krijg, is de mysterieuze Star Wars game waar Ubisoft nu aan werkt. Er zijn nog geen echte nieuwtjes over de game naar buiten gekomen behalve dat het een grote open world game gaat worden. Dus ik verwacht dat de game een open world game gaat worden in typische Ubisoft stijl en in de voetstappen van Assassin's Creed en Watchdogs zal volgen. Ik ben benieuwd hoe ze een Star Wars draai zullen geven aan de formule. De manier waarop je door steden kunt klimmen in veel Ubisoft games lijkt me fantastisch in een Star Wars game. Ik kan veel locaties bedenken die daar perfect voor zijn, maar voor dat ik te enthousiast word, wil ik meer weten van de game. Welke periode in de wereld gaat de game verkennen? Welke werelden kun je bezoeken? Ben je iemand met de force of zonder zoals een Mandalorian? Dit zijn de vragen waar ik graag in antwoord op wil hebben tijdens het evenement.

onbekend

De verwachtingen zijn hoog gespannen voor de Ubisoft Forward-Show. Waar hoop jij op tijdens Ubisofts presentatie? Laat het ons weten en deel het in de comments.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?