Nieuwe Ubisoft Forward aangekondigd

Ubisoft heeft binnenkort wederom wat voor ons in petto. Vandaag is namelijk bekendgemaakt dat er een nieuwe Ubisoft Forward-presentatie aankomt.

Het is al een tijdje geleden sinds de Ubisoft Forward van vorig jaar september, maar daar komt snel verandering in. Ubisoft heeft namelijk vandaag onthuld dat er spoedig een nieuwe Ubisoft Forward-presentatie gaat plaatsvinden als onderdeel van E3 2021. Over een kleine twee maanden krijgen we daardoor allemaal nieuwe informatie en aankondigingen van Ubisoft. Het is momenteel nog onbekend wat dit precies inhoudt, maar details omtrent de line-up en aankondigingen worden binnenkort bekendgemaakt.

De aankomende Ubisoft Forward-presentatie start op zaterdag 12 juni om 21:00. Ubisoft heeft onlangs de Assassin's Creed Valhalla uitbreiding Wrath of the Druids uitgesteld.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?