Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Valhalla uitbreiding Wrath of the Druids uitgesteld

De uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, genaamd Wrath of the Druids, is met twee weken uitgesteld. Dit kondigde Ubisoft onlangs aan.

De uitbreiding stond eigenlijk gepland voor later deze maand, 29 april, maar dat gaat helaas niet door. De eerste Valhalla uitbreiding is verschoven naar mei. Ubisoft geeft aan dat het uitstellen van de uitbreiding nodig is om 'een meer verfijnde ervaring' te kunnen opleveren. De ontwikkelaar deelde het nieuws via hun Twitter kanaal. Daarnaast belooft Ubisoft op korte termijn een artikel op te leveren om transparantie en inzicht te bieden in de huidige situatie. Details van de eerste uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla werden voor het eerst in oktober 2020 gegeven. Wrath of the Druids voor de lente van 2021 en The Siege of Paris voor de zomer van 2021. Gelukkig voor Valhalla fans valt het uitstel met twee weken nog mee.

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids staat nu gepland voor 13 mei.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?