Valhalla uitbreiding Wrath of the Druids uitgesteld

Geplaatst: 15 april 2021 14:10

De uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, genaamd Wrath of the Druids, is met twee weken uitgesteld. Dit kondigde Ubisoft onlangs aan.

De uitbreiding stond eigenlijk gepland voor later deze maand, 29 april, maar dat gaat helaas niet door. De eerste Valhalla uitbreiding is verschoven naar mei. Ubisoft geeft aan dat het uitstellen van de uitbreiding nodig is om 'een meer verfijnde ervaring' te kunnen opleveren. De ontwikkelaar deelde het nieuws via hun Twitter kanaal. Daarnaast belooft Ubisoft op korte termijn een artikel op te leveren om transparantie en inzicht te bieden in de huidige situatie. Details van de eerste uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla werden voor het eerst in oktober 2020 gegeven. Wrath of the Druids voor de lente van 2021 en The Siege of Paris voor de zomer van 2021. Gelukkig voor Valhalla fans valt het uitstel met twee weken nog mee.

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids staat nu gepland voor 13 mei.

Bron: Assassin's Creed Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord