Downloadnieuws: AC: Valhalla en Resident Evil 2 komen naar Game Pass

Geplaatst:

Het jaar begint per direct goed als je toegang hebt tot Game Pass. In januari komen er weer een aantal nieuwe games naar de service, waaronder Resident Evil 2 en Assassin's Creed: Valhalla.

De eerste twee games van januari zijn al toegevoegd. Het gaat dan om Close to the Sun and Hell Let Loose. De komende dagen komen er echter nog zes games aan. Het is een afwisselende selectie, want we mogen op 9 januari als Noorman aan de bak in Assassin's Creed: Valhalla. Tegelijkertijd kun je Figment weer opstarten. Op 11 januari is het de beurt aan de sportgame Super Mega Baseball 4 en de actiegame We Happy Few. Als je wil griezelen dan zul je nog tot 16 januari moeten wachten. Op die datum komen namelijk Resident Evil 2 en Those who Remain naar Xbox Game Pass. Alle games zijn zowel via de pc, console als de cloud te spelen.

Januari games voor Xbox Game Pass

Tussen 4 en 16 januari worden er dus meerdere games toegevoegd aan de Game Pass-catalogus.

Bron: Xbox Game Pass

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord