Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

De Rondvraag: Welke game wil jij zien tijdens Summer Game Fest?

De Summer Game Fest begint op 9 juni en gaat dus morgen van start. Dit is een show waar de laatste nieuwtjes worden gedeeld, verschillende demo’s en trailers worden getoond en hopelijk een aantal nieuwe games worden gepresenteerd. Nu de E3 nogmaals niet doorgaat en er ook geen digitale versie komt, is het wel fijn om toch naar een grote show over games te kunnen kijken. Nu hopen we allen dat we een releasedatum van God of War: Ragnarok te horen krijgen, gameplaybeelden van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 te zien krijgen of verrast worden door iets nieuws. Al heeft Geoff Keighley wel gemeld dat we geen grote onthullingen moeten verwachten, maar dat er meer trailers en demo’s te zien zullen zijn van al reeds aangekondigde games. Toch hoopt iedereen op een verrassing en daarom vroeg ik aan de redactieleden welke game zij graag zien tijdens de Summer Game Fest.

Nils wil zien wat Splatoon 3 uniek maakt

Inmiddels is het alweer ruim een jaar geleden sinds de aankondiging van Splatoon 3. In die tijd hebben we maar liefst twee keer het einde van de coronapandemie meegemaakt, maar zijn we nog steeds niet te weten gekomen waarmee Splatoon 3 zich écht onderscheidt van de eerste twee delen. De singleplayer-modus is nog steeds een raadsel, we hebben pas een paar nieuwe maps gezien en we weten dat er nieuwe versies van oude speciale wapens terugkeren. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar dat klinkt als verdomd weinig voor een deeltje drie. Er moet nog iets zijn dat een nieuw deel waarborgt, toch? Nu de release van de game nog maar enkele maanden van ons verwijderd is, hoop ik dat Nintendo flink uitpakt met een grote trailer tijdens Summer Game Fest. Wat gaat het zijn? Een co-op singleplayer-modus met tientallen nieuwe ideeën, of misschien toch een online spelmodus die de hele game op zijn kop gooit? We gaan het zien.

Jolien laat zich verassen

Om eerlijk te zijn heb ik geen hoop of wens voor een game bij Summer Game Fest. Dit jaar ben ik bezig om al eerder uitgekomen games op te pakken, met name Dark Souls. Ik heb als doel om dit jaar zoveel mogelijk Fromsoftware-games uit te spelen, dus daar ben ik voorlopig wel druk mee. Daarom ga ik dit jaar zonder verwachtingen naar het Summer Game Fest kijken en gewoon genieten van de show en van de nieuwe trailers die daarin uitkomen. Misschien komen er leuke verassingen aan bod en dan is het leuk meegenomen en anders is er geen man overboord, ik heb toch genoeg te spelen de komende dertig jaar. Let the Summer Game Fest begin!

Davy wil iets van Hideo Kojima

Vorige week dook er een foto op van Hideo Kojima in een Zoomgesprek met Geoff Keighley, de man achter het Summer Games Fest. Hun bromance is geen geheim meer en daarom zou ik het geweldig vinden dat we een nieuwe Kojima-game te zien krijgen. Dit mag het vervolg zijn op mijn GOTY van 2019, Death Stranding, waarvan het bestaan onlangs min of meer is verklapt door acteur Norman Reedus. Al kwam er vlak voor het schrijven van mijn bijdrage aan deze 'De Rondvraag' nog een sappiger gerucht naar boven. Namelijk dat Kojima momenteel werkt aan een horrorgame met de naam Overdose. Ik kruis dus mijn vingers dat ik deze week een glimp van deze game mag opvangen.

Eilish wil nieuwe beelden van The Callisto Protocol

Aangezien Geoff al behoorlijk duidelijk heeft gemaakt dat de Summer Game Fest van dit jaar zich vooral richt op al aangekondigde games is er niet echt een game die ik hoop te zien. Afgezien van de games die al zeker aanwezig zullen zijn in de show dan. Ik ben erg benieuwd naar meer informatie en hopelijk nieuwe beelden van The Callisto Protocol. Eerder deze maand werd er al gameplay getoond tijdens de Sony State of Play. Die beelden gaven al meer Dead Space vibes dan de reveal trailer, dus ik ben er tot nu toe best positief over. Naast deze game moet ik eerlijk zeggen dat er niet echt iets anders is dat ik nu per se hoop te zien. Er zijn een aantal nieuwe aankondigingen beloofd, maar Keighley maakte al behoorlijk duidelijk dat we daar niet te veel van moeten verwachten. Wie weet zit er nog een leuke verrassing tussen, maar ik kan zo niets noemen waar ik echt op hoop.

Welke game wil jij graag zien tijdens Summer Game Fest? Laat het ons weten en deel het in de comments.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?