Deze week: Aliens: Colonial Marines

Geplaatst: 11 februari 2013 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer maandag en dat betekent een kakelverse 'Deze week' voor jou. Op het moment van schrijven ben ik carnaval aan het vieren in het zuiden van ons land. Ik ben benieuwd of jij ook carnaval gaat vieren en zo ja, waar je dat dan viert.

Releases van deze week

Eén van de grotere games van deze week is Aliens: Colonial Marines. Deze game is al best een tijd in ontwikkeling bij Gearbox Software. In de game kruip je in de huid van een Amerikaanse Marinier, waarbij je zonder HUD moet zien te overleven.

Verder kunnen PlayStation Vita-, PlayStation 3- en pc-bezitters aan de slag met de knotsgekke Rocketbirds: Hardboiled Chicken van ontwikkelaar Ratloop Asia. RPG-fans onder ons kunnen aan de slag met DARK, een game van Kalypso Media voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Ook kun je heerlijk hengelen in Super Black Bass 3D voor de Nintendo 3DS.

Artikelen van deze week

Het laatste deel van The Way of THQ komt vandaag online. In dit deel wordt de laatste fase van THQ's bestaan omschreven. Wat ging er allemaal aan vooraf? Dat lees je in dit derde deel. Deel één en deel twee kun je al lezen dus. Daarnaast kun je op onze site terecht voor een review van Aliens: Colonial Marines. Deze game is al een paar dagen bij ons op de redactie aanwezig. Het embargo verloopt morgen om twaalf uur precies. We hopen hem dan online te zetten voor jou. Verder heb je nog een review van Dead Space 3 van ons tegoed. Hier is Peter mee aan de slag gegaan.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer