Check hier alle The Triple-i Initiative content

Deze week: Blob 2 en meer

Geplaatst: 7 maart 2011 11:00
Aangepast: 1 mei 2022 14:35

We zijn alweer aanbeland in week tien. We hebben deze week weer een bomvol programma en het lijkt erop alsof we in herhaling vallen, maar het is gewoon keihard de realiteit.

De afgelopen week is de nieuwe iPad aangekondigd en heb je Robbert zijn review van Killzone 3 kunnen checken. Zo hebben we te horen gekregen dat Homefront goud is, Super Mario voor de 3DS is aangekondigd en heeft Bungie voor de grap aangegeven met een MMO bezig te zijn voor Activision.

Artikelen

We hebben deze week een bak vol games die we moeten reviewen of welke op de lijst staan om gespeeld te worden. Peter gaat deze week langs bij Rockstar Games om de nieuwe L.A. Noire te checken. Lees er deze week alles over in Gespeeld. Verder hoor je van mij wat ik van de Blob 2 vind. Chris en Michelle duiken samen in het nieuwe deel van Pokémon Black & White en vertellen je daar alles over. Joost gaat langs bij Bethesda om de laatste Gameliner Awards 2010-prijs te overhandigen.

Pokémon White Version
Zet je avontuur voort als Pokémon-trainer. Ontdek nieuwe Pokémon en neem het op tegen andere trainers. Zo kom je langs je eigen woonplaats en ontmoet je een aantal leuke mensen.
Releasedatum: 4 maart 2011
Uitgever: Nintendo
Ontwikkelaar: Game Freak

Releases

Deze week zal er weer een aantal games verschijnen. Zo zul je eindelijk de liefde kunnen bedrijven in Dragon Age 2. Mocht je daar niet op zitten te wachten en zoek je het liever hoger en sportiever op, dan komt Namco Bandai met Stoked: Big Air Edition, een snowboardgame met klasse.

Verder nog…

  • Carnaval is in volle gang en daarom zijn we deze week half bezet. Zo is Dirk nog skiën in Hinterglemm en doet Robbert de polonaise met zijn vrienden in Oss. Misschien loop jij straks ook wel de polonaise als je één van de tien prijswinnaars bent. Benieuwd wat je kunt winnen? Klik dan hier en doe mee.
  • Ook geven wij tweehonderd bétakeys weg van de game Faxion. Waar wacht je nog op? Stuur een mail naar prijsvraag@gameliner.nl en wij sturen je een code op.
  • Vergeet ons niet te helpen met Het grote Gameliner 2011 onderzoek, want met jouw mening kunnen we onze site nog beter maken. Daarnaast maak je kans op tientallen prijzen.

Vrijdag is er weer een nieuwe column van Wouter en in het weekend zal Yordi de NL Charts verzorgen. Maandag zijn we weer bij je terug met een nieuwe Deze Week.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer