Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Deze week: Blood Drive en Splatterhouse

Deze week is de week waarin de laatste maand van het jaar begint, de week waarin het nieuwe deel van Donkey Kong Country verschijnt na veertien jaar wachten, de week waarin we het gamenieuws gaan doornemen van het afgelopen jaar en de week waarin de aftrap van de Gameliner Awards 2010 zal plaatsvinden. Kortom een bomvolle week.

Net als altijd beginnen we met de geplande reviews voor deze week. We hebben er deze week weer een heleboel voor je in de planning.

Blood Drive

Klaas gaat deze week aan de slag met het spel Blood Drive voor de Xbox 360. Is het een slap aftreksel van Carmageddon, of hebben we hier toch echt te maken met een toffe titel? We zullen het zien. Blood Drive is een game waarin het de bedoeling is met verschillende auto's zo veel mogelijk zombies af te slachten!

Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Activision
Releasedatum: 18 november 2010

Apache: Air Assault

Thomas pakt zijn stuurknuppel weer eens stevig vast. Hij neemt deze week plaats in een Apache-helikopter in de game Apache: Air Assault van Activision, waarbij hij flink met de stuurknuppel kan aanklooien. Of hij er van genoten heeft lezen jullie in zijn review. Apache: Air Assault is ontwikkeld door Gaijin Entertainment. Deze studio was eerder verantwoordelijk voor de game IL-2 Sturmovik: Bird of Prey. De game zal 16 missies bevatten, die zich onder andere zullen afspelen in de bergen van het Midden-Oosten, de kust van Afrika en de jungle van Zuid-Amerika.

Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Activision
Releasedatum: 18 november 2010

Majin: Het Verloren Koninkrijk

Michelle gaat opzoek naar de geheime krachten in het verloren koningrijk, waarbij ze de reus Majin tegen het lijf loopt. In deze game zul je aan de slag gaan met een jonge buitenstaander die een koningrijk gaat onderzoeken dat door een duistere kracht is overgenomen. Hier ontmoet hij Majin, een enorme reus die in de game je compagnon zal zijn

Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Konami
Releasedatum: 25 november 2010.

Splatterhouse

Peter heeft het deze week een stuk zwaarder dan anders. Hij gaat aan de slag met de game Splatterhouse, waarbij hij ledematen van zijn vijanden afrukt en hij zijn vijanden op de meest afschuwelijke manieren afslacht. In Splatterhouse speel je de Amerikaanse tiener Rick. Als Rick een demonisch masker opzet wordt hij een meedogenloze spierbundel die tegen griezels vecht.

Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Namco Bandai
Releasedatum: 25 november 2010

Epic Mickey

Ik ga deze week aan de slag met Disney's Epic Mickey voor de Nintendo Wii. In mijn preview lees je alles over de game. Ben ik nog steeds zo enthousiast, of kom ik toch terug op mijn eerdere conclusie? Er zijn travel- en action zones in Epic Mickey toegevoegd. Dit houdt in dat de game wisselt tussen 2D en 3D beelden. In de game kun je telkens meerdere keuzes maken in de route die je neemt. Hoe meer routes je neemt, hoe meer collectibles je verzamelt.

Platform: Nintendo Wii
Uitgever: Disney Interactive Studios
Releasedatum: 25 november 2010

De week zal worden afgesloten door Joost met een verse column. Op zaterdag hebben wij wederom een nieuwe NL Charts van de afgelopen week.

En maandag is weer een nieuwe deze week, verzorgd door Yordi. De week daarna ben ik weer terug. Houd Gameliner in de gaten, want deze week beginnen ook de Gameliner Awards van 2010, waarbij we duizend euro aan prijzen gaan weggeven. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door de meeste uitgevers. Mis het niet!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?