Deze week: Call of Duty: WWII, .hack//G.U. Last Recode, en The Foreigner

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ook deze maandag hebben we uiteraard weer een aantal game- en filmreleases voor jullie op een rijtje gezetten. Dit weekend kunnen we onder andere los gaan met een nieuwe Call of Duty-game en komen de .hack//G.U.-titels eindelijk naar Nederland. Daarnaast zien we de wereldbekende kung fu acteur Jackie Chan wraak nemen in zijn nieuwe film The Foreigner.

Call of Duty: WWII - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Aanstaande vrijdag verschijnt uiteraard de gloednieuwe Call of Duty-game Call of Duty: WWII. In dit nieuwe deel nemen Activision en Sledgehammer Games ons mee naar de Tweede Wereldoorlog. De game biedt een uitgebreide single-player modus welke het verhaal vertelt van de veldslagen en soldaten uit 1944 tot 1945. Daarnaast kunnen we het natuurlijk ook tegen elkaar opnemen in de multiplayer modus en keert de populaire Zombie-modus terug. Call of Duty: WWII ligt vanaf 3 november in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

.hack//G.U. Last Recode - PlayStation 4 en pc

Het heeft een poos geduurd maar eind deze week komen de .hack//G.U.-games eindelijk naar Nederland. De drie PlayStation 2-titels verschenen ruim tien jaar geleden in Japan en Amerika. Ons kikkerlandje bleef echter achter. Nu om de vijftiende verjaardag van de franchise te vieren brengt Bandai Namco de games uit in een geremasterde trilogie bundel. De trilogie .hack//G.U. Last Recode is vanaf vrijdag verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en pc.

The Foreigner - film

De Kung Fu legende Jackie Chan speelt op zijn oude dag samen met Pierce Brosnan in de nieuwe bioscoop film The Foreigner. Nadat de dochter van Ngoc Minh Quan, gespeeld door Jackie Chan, om komt bij een bomaanslag doet de gepensioneerde Vietnam War special forces operator er alles aan om de IRA terroristen te vinden. De film The Foreigner draait vanaf aanstaande donderdag in de bioscoop.

Daarnaast verschijnen ook de onderstaande games en films deze week:
Creeping Terror - vanaf 31 oktober voor de Nintendo 3DS en pc
Monopoly for Nintendo Switch - vanaf 31 oktober voor de Nintendo Switch
The Mountain Between Us - vanaf 2 november in de bioscoop
The Snowman - vanaf 2 november in de bioscoop
What Happened to Monday - vanaf 2 november in de bioscoop
Kimi No Na Wa - vanaf 2 november in de bioscoop
Kirby Battle Royale - vanaf 3 november voor de Nintendo 3DS
Etrian Odyssey V: Beyond the Myth - vanaf 3 november voor de Nintendo 3DS

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: WWII

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

3 november 2017

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer