Call of Duty: WWII

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Deze week: Call of Duty: WWII, .hack//G.U. Last Recode, en The Foreigner

Ook deze maandag hebben we uiteraard weer een aantal game- en filmreleases voor jullie op een rijtje gezetten. Dit weekend kunnen we onder andere los gaan met een nieuwe Call of Duty-game en komen de .hack//G.U.-titels eindelijk naar Nederland. Daarnaast zien we de wereldbekende kung fu acteur Jackie Chan wraak nemen in zijn nieuwe film The Foreigner.

Call of Duty: WWII - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Aanstaande vrijdag verschijnt uiteraard de gloednieuwe Call of Duty-game Call of Duty: WWII. In dit nieuwe deel nemen Activision en Sledgehammer Games ons mee naar de Tweede Wereldoorlog. De game biedt een uitgebreide single-player modus welke het verhaal vertelt van de veldslagen en soldaten uit 1944 tot 1945. Daarnaast kunnen we het natuurlijk ook tegen elkaar opnemen in de multiplayer modus en keert de populaire Zombie-modus terug. Call of Duty: WWII ligt vanaf 3 november in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

.hack//G.U. Last Recode - PlayStation 4 en pc

Het heeft een poos geduurd maar eind deze week komen de .hack//G.U.-games eindelijk naar Nederland. De drie PlayStation 2-titels verschenen ruim tien jaar geleden in Japan en Amerika. Ons kikkerlandje bleef echter achter. Nu om de vijftiende verjaardag van de franchise te vieren brengt Bandai Namco de games uit in een geremasterde trilogie bundel. De trilogie .hack//G.U. Last Recode is vanaf vrijdag verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en pc.

The Foreigner - film

De Kung Fu legende Jackie Chan speelt op zijn oude dag samen met Pierce Brosnan in de nieuwe bioscoop film The Foreigner. Nadat de dochter van Ngoc Minh Quan, gespeeld door Jackie Chan, om komt bij een bomaanslag doet de gepensioneerde Vietnam War special forces operator er alles aan om de IRA terroristen te vinden. De film The Foreigner draait vanaf aanstaande donderdag in de bioscoop.

Daarnaast verschijnen ook de onderstaande games en films deze week:
Creeping Terror - vanaf 31 oktober voor de Nintendo 3DS en pc
Monopoly for Nintendo Switch - vanaf 31 oktober voor de Nintendo Switch
The Mountain Between Us - vanaf 2 november in de bioscoop
The Snowman - vanaf 2 november in de bioscoop
What Happened to Monday - vanaf 2 november in de bioscoop
Kimi No Na Wa - vanaf 2 november in de bioscoop
Kirby Battle Royale - vanaf 3 november voor de Nintendo 3DS
Etrian Odyssey V: Beyond the Myth - vanaf 3 november voor de Nintendo 3DS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?