Downloadnieuws: Call of Duty: WWII gratis bij PlayStation Plus

Geplaatst:
Aangepast: 30 juni 2020 14:26

In de wandelgangen gonsde het al de hele dag, want er zou een grote game in aantocht zijn voor PlayStation Plus komende maand. Die game blijkt dus Call of Duty: WWII te zijn.

Dit is bevestigd op het officiële twitterkanaal van PlayStation Europe. Normaal gesproken worden de games voor de aankomende maand nooit zo vroeg bekendgemaakt en het vreemde is, is dat het nu blijkbaar in delen wordt prijsgegeven. Naast Call of Duty: WWII is het namelijk verder nog helemaal niet duidelijk welke game er nog meer beschikbaar wordt gesteld. Sommigen denken zeker te weten dat de tweede game Spider-Man gaat worden, omdat deze door een bug het 'Free with PS Plus' embleem in de shop had gekregen. Of Peter Parker daadwerkelijk gratis naar je PlayStation 4 komt slingeren is nog maar zeer de vraag, maar zolang de tweede game nog niet bekend is kunnen we het wel hopen toch?

Op dit moment kun je nog Cities: Skylines en Farming Simulator 19 gratis binnenhalen. Call of Duty: WWII is dus komende maand te downloaden als je een PS Plus abonnement tot je beschikking hebt. Ga jij deze downloaden?

Bron: PlayStation Europe
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: WWII

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

3 november 2017

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord