Call of Duty: WWII

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Call of Duty: WWII gratis bij PlayStation Plus

In de wandelgangen gonsde het al de hele dag, want er zou een grote game in aantocht zijn voor PlayStation Plus komende maand. Die game blijkt dus Call of Duty: WWII te zijn.

Dit is bevestigd op het officiële twitterkanaal van PlayStation Europe. Normaal gesproken worden de games voor de aankomende maand nooit zo vroeg bekendgemaakt en het vreemde is, is dat het nu blijkbaar in delen wordt prijsgegeven. Naast Call of Duty: WWII is het namelijk verder nog helemaal niet duidelijk welke game er nog meer beschikbaar wordt gesteld. Sommigen denken zeker te weten dat de tweede game Spider-Man gaat worden, omdat deze door een bug het 'Free with PS Plus' embleem in de shop had gekregen. Of Peter Parker daadwerkelijk gratis naar je PlayStation 4 komt slingeren is nog maar zeer de vraag, maar zolang de tweede game nog niet bekend is kunnen we het wel hopen toch?

Op dit moment kun je nog Cities: Skylines en Farming Simulator 19 gratis binnenhalen. Call of Duty: WWII is dus komende maand te downloaden als je een PS Plus abonnement tot je beschikking hebt. Ga jij deze downloaden?

BRON PlayStation Europe

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?