Call of Duty: WWII

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Call of Duty: WW2 viert zomer met unieke map en evenement

Days of Summer, het nieuwe Call of Duty WW2-evenement is gisteren van start gegaan. Zoals we gewend zijn van eerdere Call of Duty-evenementen veranderd het evenement veel aan het uiterlijk van de game. Ook voegt het veel nieuwe content en gethematiseerde modi toe.

De naam zegt het eigenlijk al. Days of Summer staat helemaal in het teken van het strand en de zon. De nieuwe map, genaamd: Sandbox, die overigens de eerste dertig dagen exclusief is voor de PlayStation 4, is de grootste toevoeging. De spelers die op een ander platform spelen komen er beduidend minder goed van af. Het evenement duurt namelijk slechts dertig dagen.

Sandbox is niet zomaar een map. Het is letterlijk een zandbak en is ook meteen het meest belangrijke punt van het evenement. Sandbox transformeert spelers in kleine plastic legerpoppetjes. Wat gelijk doet denken aan de speelgoed poppetjes van vroeger. Sandbox heeft ook een paar unieke mechanismes, zoals een Al-gestuurd vergrootglas. Het vergrootglas stelt scherp op het midden van de map en dit maakt de chaos compleet.

Jammer genoeg gaan pc- en Xbox One-spelers hier niets van meekrijgen. Het evenement eindigt na de dertig dagen exclusiviteit voor de PS4 op 28 augustus.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?