Call of Duty: WWII

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Activision toont Call of Duty: WWII Shadow of War

Activision heeft de officiële trailer van de aankomende DLC Shadow of War voor Call of Duty: WWII uitgebracht. Drie nieuwe multiplayer maps, een nieuwe War map en het laatst hoofdstuk voor de Nazi Zombie-modus. De DLC komt eerst uit voor PlayStation 4 en later voor Xbox en pc.

De drie nieuwe multiplayer maps zijn Airship, Chancellery en Excavation. Operation Arcane is de nieuwe map voor de War-modus en speelt zich af in een verborgen laboratorium in de Oostenrijkse bergen. De ontwikkelaar geeft aan dat ze voor deze DLC alle registers wilden opentrekken als het gaat om diversiteit in thema's en fictie van dit tijdperk.

Call of Duty: WWII Shadow of War komt 28 augustus uit voor PlayStation 4. De overige versies krijgen de DLC één maand later.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?