Deze week: Castlevania: Lords of Shadow en we gaan iets veranderen

Geplaatst: 11 oktober 2010 20:00
Aangepast: 1 mei 2022 12:39
-

We gaan het 'deze week' even anders doen dan normaal. Het idee blijft hetzelfde. We blikken kort vooruit wat je komende week op onze site kunt verwachten, maar ditmaal zullen we de aanbieding van deze week erin gooien en willen we jullie de gelegenheid geven om vragen aan ons te stellen.

Deze vragen mag je stellen in de reactieveld onderaan dit bericht, of via Twitter door je vraag te sturen aan @gameliner. De vragen mogen over van alles gaan. Ook opmerkingen of complimenten horen wij graag. Uiteindelijk doen we het allemaal voor jullie en daarom willen ook graag weten of we zo goed bezig zijn, of dat we misschien anders moeten doen.

Castlevania: Lords of Shadow

We hebben ook deze week weer genoeg content voor jullie in petto. Zo vertellen Klaas en Yordi jullie alles over Castlevania Lord of Shadow. Lees deze week wat ze van de game vinden. Kun je niet wachten, lees het artikel gespeeld van deze game door Peter, geschreven na het spelen van de game op de gamescom. In Castlevania: Lord of Shadow wordt de wereld en de hemel bedreigd door een nieuwe duistere kracht. Er duiken overal duistere wezens tegen die jij als Gabriel moet zien uit te schakelen, die onderdeel uitmaakt van de Brotherhood of Light.

Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Konami
Releasedatum: 15 oktober 2010

Killing Floor

Killing Floor speelt zich af in het verwoeste Engeland. De specimens hebben de macht overgenomen, en het is aan jou en je team om de orde weer te herstellen. Met meer dan twaalf wapens ga je de griezelige monsters te lijf, om een einde te maken aan deze hel.

Platform: pc
Uitgever: Iceberg Interactive

Verder nog...

  • Wouter hebben we ditmaal niet met games naar huis gestuurd, maar met een film van Tekken. Lees deze week wat hij van de film vind in een nieuwe rubriek op onze site. Wil jij ook kans maken op deze film? Wij geven er maar liefst vier weg. Twee DVD's en twee Blu Ray.
  • Michelle heeft haar PSP weer eens uit de kast gehaald en afgestoft. Ditmaal neemt ze de game Ace Combat Joint Assault onder de loep. Of ze er enthousiast van wordt? Lees het deze week in een kakelverse review.

Deze week kun je ook enkele previews verwachten van onder andere Assassin's Creed: Brotherhood, Crisis 2, Homefront en Rock Band 3. Deze week zullen we weer vanouds afsluiten met de nieuwste trailers van de afgelopen week, en een nieuwe Nederlandse Charts.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer