Deze week: Crysis 3 en Metal Gear Rising: Revengeance

Geplaatst: 18 februari 2013 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zitten alweer in de achtste week van dit jaar en wat mij betreft een bijzondere week. Dit is de week waarin Sony 'mogelijk' de opvolger van de PlayStation 3 zal aangekondigen. Dit zal dan moeten gebeuren op woensdag 20 februari aanstaande. De presentatie wordt aan de andere kant van de wereld gehouden in New York. De presentatie zal in de nacht van 20 op 21 februari om 0.00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden. Uiteraard zullen wij op Gameliner het nieuws omtrent de nieuwe PlayStation 4 nauwlettend in de gaten houden.

Releases van deze week

Deze week hebben we een aantal grote games voor je in petto. De eerste grote game is Crysis 3 van ontwikkelaar Crytek. In Crysis 3 keer je terug als Nanosuit-soldaat. Je gaat met je pantseruitrusting en arsenaal aan wapens de strijd aan met de vijand, met als doel de menselijkheid hervinden. Deze game ligt vanaf 21 februari in de winkel.

Een andere grote game is Konami's Metal Gear Rising: Revengeance. Deze actiegame is door PlatinumGames gemaakt, dezelfde makers als Bayonetta en Vanquish. In deze game kruip je in de huid van Raiden. Je moet je vijand in mootjes hakken met zijn High-Frequency-zwaard.

Mocht je dit bovenstaande niet boeiend genoeg vinden, dan kun je ook nog aan de slag met Ragnarok Odyssey voor de PlayStation Vita op 20 februari aanstaande. Ook voor de PlayStation Vita komt Persona 4 Golden. Voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 komt Persona 4 Arena of als dit niks is dan kun je altijd nog een kans wagen in Dynasty Warriors 7: Empires voor de PlayStation 3 of 3 Heroes Crystal Soul op je Nintendo 3DS.

Artikelen van deze week

Deze week kun je bij ons op de site terecht voor de review van Dead Space 3. De game tussen de uitgever en ons ergens gestrand, maar Peter had de game gekocht en kon het dus niet laten om de game flink aan de tand te voelen. Daarnaast kun je voor een preview van Tomb Raider op onze site terecht en heb ik me vermaakt en mijn bevindingen op digitaal papier gezet van SimCity. Houd de Gameliner komende week dus goed in de gaten.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer