Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Deze week: De beuk erin

Geplaatst: 6 februari 2012 09:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ik was vorige week mijn artikel vergeten, wat natuurlijk absoluut een schande is. Ik zit diep verzonken in mijn studieboeken en dat heeft er toe geleid dat ik mijn deadline gewoon keihard was vergeten. Yordi heeft hem gelukkig snel van me overgenomen, na wat e-mail verkeer. Ik wil hem daar natuurlijk heel erg voor bedanken.

Ik had heel veel onderwerpen om met jullie te delen, want er is nogal wat gebeurd. Zo hebben we met onze content een kleine omzwaai gemaakt en zijn we voor het eerst begonnen met de 60 Seconds-items. Maar achteraf gezien is het nog leuker om met jullie de resultaten te bespreken dan iets aankondigen waarvan nog niet eens een procent van duidelijk is of het wel gaat slagen.

Nu ik een kwart pagina verder ben, maar nog niet echt iets zinnigs heb verteld wil ik een aantal dingen met jullie doornemen. Zo kan ik jullie melden dat de 60 Seconds-items meer dan geslaagd zijn in onze ogen. We zullen er nog lang mee doorgaan. Het top 5-item was ook weer eens leuk voor de afwisseling, maar kortom voldoende videocontent.

De muziek, gadget en film-nieuwtjes hebben me qua bezoekersaantallen ook erg verrast. Jullie hebben het ook enorm positief ontvangen. Leuk om te zien dat ze flink wat reacties opleverden en daarvoor wil ik jullie natuurlijk even persoonlijk bedanken.

De afgelopen week heb ik nog nooit zoveel uur achter mijn PlayStation 3 doorgebracht. Niet alleen Robbert is met Twisted Metal aan de slag gegaan voor 60 Seconds, die gisteren online kwam, maar ook ik heb die game kapot gespeeld. Het is helaas nog maar een demo, maar ik weet nu al zeker dat deze game aan mijn collectie toegevoegd gaat worden. Twisted Metal 2 op de PlayStation heb ik helemaal grijs gespeeld. Daar heb ik me zeker twee jaar mee weten te vermaken. Deze week, anders volgende week, zal ik er een artikel over schrijven. Die game is het namelijk drie dubbel waard, zonder meteen de fanboy uit te hangen.

Het nieuws was afgelopen week wat matig op onze website, terwijl we wel enorm veel hadden kunnen melden. Ik wil ons hiervoor excuseren. De nieuwe projecten, plus de persoonlijke omstandigheden zorgen voor wat tijd te kort. We zoeken nog naar een oplossing, zodat jij als bezoeker verzekerd blijft van het laatste nieuws op Gameliner.

We maken het binnenkort goed. We komen namelijk met een vaste vrijdagavondshow eens in de twee weken, maar daarover later meer. Houd de site in de gaten, want ook deze week een bomvolle website.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer