Deze week: De meest drukke week ooit

Geplaatst: 21 november 2011 11:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

In deze week zullen we vertellen welke reviews en artikelen deze week online komen en wat je verder nog meer deze week op Gameliner mag verwachten. Voordat we dat doen, eerst even een overzicht van het belangrijkste nieuws van afgelopen week:

- Halo 4 nog steeds op Xbox 360
- Call of Duty designer geeft fouten toe
- PS3 savefiles Skyrim laten game crashen
- GTA V map screenhots gelekt
- Assassin's Creed: Revelations krijgt DLC
- Minecraft nu op iOS
- Medieval Moves maakt je huiskamer onveilig
- 'Amsterdammers werken aan PS4-game'

Artikelen deze week op Gameliner

We kruipen steeds dichter naar het nieuwe jaar. De laatste games van dit jaar komen uit en dat hebben we zeker gemerkt ook. Afgelopen week ontvingen we bakken vol games van de postbode die allemaal gespeeld moesten worden en waarvan jullie deze week een review van kunnen verwachten.

Robbert is met de blauwe egel, Sonic, aan de slag gegaan van uitgever en ontwikkelaar SEGA. De blauwe egel is twintig jaar en daarom komt SEGA met de game Sonic Generations op de proppen. Rick is met de vechtgame BlazBlue: Continuum Shift II voor de Nintendo 3DS aan de slag gegaan. Kan deze vechtgame het tippen tegenover Super Street Fighter IV: 3D Edition en Dead or Alive: Dimensions? Onze eigen Nathan (Drake) is in plaats van avonturieren aan de slag gegaan met The Lord of the Rings: War in the North voor de Xbox 360.

Niet alleen SEGA viert feest omdat Sonic jarig is. Bij Microsoft hangen de slingers ook nog steeds te wapperen, want de Halo-franchise is deze week tien jaar geworden. Microsoft viert haar feestje met het uitbrengen van Halo: Combat Evolved Anniversary, welke door Robbie onder de loep is genomen.

Onderbroekenlol, het is aan Justin de eer om met Saints Row: The Third aan de slag te gaan. Jullie kunnen deze week zijn uitgebreide review verwachten op Gameliner, als hij tenminste bijgekomen is van het lachen. Robbert is afgelopen weken aan de slag geweest met de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3 op de PlayStation 3.

Koen heeft een tijdmachine gevonden en reist af naar het jaar 2070, daar waar hij een nieuwe nederzetting moet stichten en zijn bevolking tevreden moet houden. Wat hij van zijn reis gevonden heeft lees je allemaal in zijn review van Anno 2070.

*Even een rectificatie vooraf, Ruud valt op vrouwen.
Ruud is met zijn roze vriend aan de slag gegaan en heeft er flink op losgezogen. Met Kirby's Adventure Wii is onze roze vriend weer terug naar zijn roots gegaan. Kirby is terug in een nieuw avontuur. Ruud vertelt er jullie alles over.

Peter komt deze week met Kinect Sports Seizoen 2 voor Kinect. Yordi toont zijn vechtkunsten in Ultimate Marvel vs. Capcom 3 en tot slot zet Joost zijn hoed en met zijn loep in zijn hand lost hij moorden bij bosjes op in L.A. Noire, welke onlangs is verschenen voor de pc.

Releases van deze week

- James Noir's: Hollywood Crimes 3D (3DS)
- Rayman: Origins (Xbox 360, Wii, PlayStation 3)
- Batman: Arkham City (pc)
- Kirby's Adventure Wii (Wii)
- Sonic Generations (3DS)
- Tales of the Abyss (3DS)

Vaste prik

Zoals altijd ook deze week weer een nieuwe gehaktdag, een overzicht met de verkoopcijfers van deze week in de nl-charts en de vaste column. Als je snel bent kun je nog snel even mee doen aan de prijsvraag van Princess Isabella a Witch's Curse. Daar hebben nog niet veel mensen aan deelgenomen dus dat is kat in het bakkie lijkt me zo. Verder kun je tot 25 november nog kans maken op het Skyrim-verassingspakket! Als afsluiter heb ik nog een verassing voor jullie oplettende lezers van deze week: binnenkort kunnen jullie stemmen voor de Gameliner-awards, hier zijn echt veel prijzen mee te winnen, en met echt veel bedoel ik een grote container vol. Hier over een tijdje meer over, stay tuned!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer