Deze week: De strijd der titanen begint

Geplaatst: 24 oktober 2011 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Koen zit dit weekend in Parijs en Yordi zit met zijn neus in de boeken. Daarom is het aan mij om met jullie de week door te nemen. Maar voordat we dat doen, eerst even het nieuws van het afgelopen week.

Het belangrijkste nieuws, dat volledig ondergesneeuwd is, is de releasedatum van de PlayStation Vita.

- Devil May Cry komt met HD-collectie
- Installatiegrootte Batman: Arkham City bekend
- Toki Tori 2 komt eraan
- Problemen met codes van Batman: Arkham City
- Sony 3DTV en 3D headset releasedatum bekend
- Datum grote 3DS update bekend
- Nintendo geeft tweede 3DS presentatie
- Nintendo 3DS in 3 nieuwe smaken
- Nintendo 3DS krijgt videomogelijkheid inclusief stop motion ondersteuning!

Artikelen op de website

We hebben ook deze week weer een flink bak vol content voor je. Yan is afgelopen week volop met Batman: Arkham City aan de slag gegaan. Wat hij ervan vind? Lees er alles over in zijn review. Ruud danst er deze week flink op los, hij heeft namelijk Just Dance 3 onder de loep genomen.

Nathan zal zijn debuut maken met de game van de spinnenman, Spider -Man: Edge of Time voor de Xbox 360, van Activision.
Hoewel Yordi met zijn neus in de boeken zit, heeft hij toch nog tijd weten te maken voor een potje Football Manager 2012 van SEGA. Het blijkt toch maar weer hoeveel hij van voetbal houdt.

Peter is afgelopen week bij Anouk van Konami langs geweest om daar een aantal games van Konami te checken. In zijn artikel op bezoek bij Konami verteld hij welke games en wat zijn voorlopig oordeel is van onder andere Silent Hill: Downpour.

Releases van deze week

28 oktober 2011
Battlefield 3 (pc, PS3 en X360)
James Noir's: Hollywood Crimes 3D (3DS)
Kirby Mass Attack (DS)

Vaste prik

Zoals elke week gewend een nieuwe gehaktdag op de woensdag verzorgd door Kevin deze week, vrijdag een kakelverse column van Joost.
Je kunt deze week nog meedoen aan twee supertoffe prijsvragen. Je kunt een exemplaar winnen van Forza Motorsport 4 en een supervet t-shirt plus kaartenspel van Batman: Arkham City. Waar wacht je nog op? Doe mee!

Volgende week is Koen weer bij jullie terug met een nieuwe deze week voor dan.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer