Deze week: De week van de grote onthulling

Geplaatst: 30 augustus 2010 12:00
Aangepast: 30 april 2022 23:32

Het weekend zit er alweer op en dat betekend een nieuwe deze week. Het is voor ons een extra speciale week, want deze week zal er een grote onthulling gedaan worden. Natuurlijk gaan we niks zeggen. Het enige wat ik hierover wil melden is dat jullie allemaal op woensdag naar de site moeten komen.

Mafia 2

Natuurlijk is dat niet het enige wat ons bezig houdt deze week. Ook zullen wij weer met een hoop content komen zoals vanouds. Zo hebben wij al een weekje de game Mafia 2 in ons bezit. Klaas heeft hem eens flink onder de loep genomen. Wat hij er van vind? Houd de site gewoon in de gaten.

Platform: pc, PS3, X360
Uitgever: 2K Games
Releasedatum: 27 augustus 2010

Niemand krijgt de maffia ten onder. Zo blijkt maar weer met de komst van Mafia 2, een spectaculaire action/adventure game voor de Xbox 360. Opnieuw probeert iemand zich omhoog te werken in de Italiaanse onderwereld van de jaren vijftig. Ditmaal heet die persoon Vito, en gaat niets hem te ver. Voor drive-by shootings, bloedige executies en intimidatie draait hij zijn hand niet om. Hij moet zich tenslotte bewijzen bij de hoge heren.

Tom Clancy's H.A.W.X. 2

Afgelopen gamescom hebben Yordi, Joost en ik een hoop games gespeeld. Lees ook deze week weer enkele previews en gespeeld. Zo lees je wat Joost van H.A.W.X. 2 en R.U.S.E. vind, en kom je alles te weten over de games nail'd, F1 2010 en Metroid Other M. Zijn deze games het wachten waard of kun je ze beter snel vergeten?

Platform: Nintendo Wii, pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Ubisoft
Releasedatum: 2 september 2010

Met H.A.W.X. 2 stap je in 's werelds geavanceerde gevechtsvliegtuigen en neem je het op tegen anderen, kilometers boven de grond.

Wouter laat je alles weten over de game Batman Arkham City. De game wordt ontwikkelt door Rocksteady en moet volgend jaar herfst uitkomen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Doe mee aan de Enslaved prijsvraag en maak kans op een reis naar New York. Laat hier je score achter en maak ook nog eens kans op één van de tien DLC's en één van de twee unieke comic books van Enslaved.

Zoals altijd sluiten we de week af met een nieuwe NL Charts van die week en zal Michelle jullie weer verblijden met de nieuwste trailers voor de verschillende consoles. Maandag zijn we weer bij jullie terug met een nieuwe deze week voor dan.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer