Deze week: De week van de reviews

De afgelopen week stond weer in het teken van veel Previews en Gespeelds en ook deze week staan er weer heel wat mooie items op het programma. Voordat we daar naar gaan kijken, blikken we eerst nog even terug op het nieuws van vorige week:

- Battlefield 3 komt op 2 discs naar Xbox 360
- Diablo III bèta begint deze maand
- Gerucht: Syphon Filter 4 komt eraan!
- Gratis DLC voor Driver: San Francisco
- Tweede analoge stick op Nintendo 3DS bevestigd
- RollerCoaster Tycoon komt terug in 3D
- Slavery: The Game blijkt Nederlandse stunt
- PES demo voor Xbox geschrapt
- Crysis komt naar consoles
- Game in je game met Saints Row 3
- Activision wint rechtszaak

Artikelen deze week op de website

Deze week staan er behoorlijk wat nieuwe reviews in het verschiet. Joost komt met reviews van Warhammer 40,000: Space Marine en Tropico 4. Vincent gaat twee downloadable titels bespreken, namelijk The Baconing en Hole in the Wall. Om de reviews van deze week af te sluiten komt Rick met Burnout Legends.
Naast de reviews zijn er deze week ook nog een aantal Previews en Gespeelds te bewonderen. Justin buigt zich over Batman: Arkham City, Rayman: Origins, Ridge Racer: Unbounded en Call of Duty: Elite. Tenslotte heb je van mij nog een artikeltje over de multiplayer van Driver: San Francisco tegoed.

onbekend

Releases van deze week

- Arcana Heart 3 (PS3, X360)
- El Shaddai: Ascension of the Metatron (PS3, X360)
- Super Mario Galaxy (Nintendo Selects) (Wii)
- The Legend of Zelda: Twilight Princess (Nintendo Selects) (Wii)
- Star Ruler (pc)

Vaste prik

Je kunt nog altijd meedoen aan de prijsvraag van Deus Ex en daarmee een tof T-shirt winnen. Verder zul je aan het eind van de week een column kunnen lezen van Joost.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?