Deze week: Dead Space, Fire Emblem: Awakening en Scribblenauts Unlimited

Geplaatst: 4 februari 2013 10:00
Aangepast: 7 september 2019 21:13

Helaas we hebben afgelopen week niet de nieuwe packshot van Grand Theft Auto V mogen bewonderen, wat ik persoonlijk wel had gehoopt. In de plaats daarvan zijn we verrast met een releasedatum van deze game. Meer hierover kun je terugvinden in het nieuwsoverzicht van week 5. Deze week hebben we weer een mooie week voor de boeg.

Releases van deze week

Het derde deel van Dead Space komt deze week uit. Dit deel brengt meer horror, actie en ijs met zich mee. Je staat voor dit derde deel er gelukkig niet helemaal alleen voor. Voor het eerst in deze serie kun je de game in co-op spelen met een maat. Dan kun je samen in je broek schijten van angst. Lees als voorafje de preview van deze game.

Je creativiteit wordt in Scribblenauts Unlimited flink op de proef gesteld. Deze game van Warner Bros. zal deze week uitkomen, exclusief voor de Wii U en de Nintendo 3DS.

Daarnaast komt de avontuurlijke RPG Fire Emblem: Awakening uit voor de Nintendo 3DS, waarin je met je zwaard de vijand zal bestoken. Ook kun je Alien Breed van het PlayStation Network downloaden voor je PlayStation Vita. Je kan ook weer je vechtkunsten vertonen in een nieuwe deel van Fist of the North Star: Ken's Rage voor de Wii U.

Artikelen van deze week op Gameliner

Deze week hebben we zoals gewoonlijk weer een heleboel content voor je in petto. Zo is Yordi weer veilig teruggekeerd van zijn vakantieadres. Hopelijk heeft hij voldoende energie opgebouwd om flink door te halen voor jullie met de nieuwe DMC: Devil May Cry. Peter kruipt in de huid van huid van de kale huurmoordenaar in Hitman: HD Trilogy. Nu maar hopen dat ik niet zijn volgende doelwit ben. Justin zal deze week komen met de review van Power Rangers Super Samurai voor Kinect.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer