Deze week: DragonBall Z: Tenkaichi Tag Team, Fallout: New Vegas en meer

Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuwe week. Ik wil als eerste even iets rectificeren, want ik had in de Deze Week van vorige week aangekondigd dat er een review van F1 2010 zou verschijnen, maar helaas is het daar niet van gekomen. Mijn excuses.

We hebben afgelopen weekend een nieuwe feature ingebouwd, namelijk de 'vind ik leuk'-button voor Facebook. Dit omdat wij ook zien dat Social Media steeds belangrijker wordt. Ik zou zeggen: probeer het uit en laat ons ook even weten wat je ervan vindt.

Ik wil jullie het volgende filmpje niet onthouden trouwens. Heb jij ook een tof filmpje? Deel het dan met ons op het forum. Naast dit hebben we weer een drukke week voor de boeg. Zo zullen er enkele reviews de revue passeren.

Fallout: New Vegas

Afgelopen week is Wouter met Fallout New Vegas voor de PlayStation 3 aan de slag gegaan. Lees er vandaag alles over in zijn review. Fallout: New Vegas is een nieuwe telg in de Fallout-familie. Je hebt in de game een Pip-Boy tot je beschikking die je van iemand hebt gekregen. Ook zal er een hardcore modus zitten in de game, waarbij je water moet drinken om te kunnen overleven.

Platform: PC, PS3, X360
Uitgever: Bethesda Softworks
Releasedatum: 22 oktober 2010

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2

Naast deze topper heeft Wouter ook een andere game gespeeld voor de Xbox 360. We hebben het hier over de game Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, van uitgever Namco Bandai. Bevalt hem het nieuwe vechtsysteem? Naruto is terug van weggeweest met Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2. De game is nog beter dan de vorige games uit de serie. Het verschil dat je een game speelt, of naar een anime-film zit te kijken is bijna niet meer zichtbaar. Het verhaal gaat in dit deel verder waar het bij andere delen eindigden. De game is voorzien van een nieuwe vecht systeem waar je zorgvuldig je partner moet kiezen.

Platform: PS3, X360
Uitgever: Warner Bros.
Prijs vanaf: €29,99
Releasedatum: 29 oktober 2010

De Legende van Ga'Hoole

Michelle vliegt deze week hoog boven de lucht en schreeuwt oe-hoe, jawel ze is veranderd in een uil De game Ga'Hoole is alweer een tijdje uit, maar we willen je de game toch niet onthouden. De film is in elk geval een aanrader en is nu te zien in de bios. De game is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm. De film gaat over uilen die al eeuwen lang vechten tussen goed en kwaad. De uilen vechten in fantasie achtige omgevingen en nemen het hoog boven de grond op tegen elkaar in races of in gevechten.

Platform: NDS, Wii, PS3, X360
Uitgever: Warner Bros.
Releasedatum: 29 oktober 2010

Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team

Justin gaat deze week aan de slag met de game DragonBall Z: Tenkaichi Tag Team, die we een tijdje op de redactie hebben liggen. De PlayStation Portable is blijkbaar geen favoriete platform bij ons in het team. Verwende mensen hier. Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team is een 3D vechtgame waarin vier spelers het tegen elkaar kunnen opnemen met tientallen Dragon Ball Z personages.

Platform: PSP
Uitgever: Namco Bandai
Releasedatum: 22 oktober 2010

Medal of Honor

Verder zal Joost een duik nemen in Medal of Honor en vertelt hij of Medal of Honor terug is van weggeweest, of dat de game beter weg had kunnen blijven. Lees er alles over in zijn review. De nieuwe Medal of Honor zal zich niet meer afspelen in de Tweede Wereldoorlog, maar maakt een stap naar de hedendaagse oorlog. De game draait om de Tier 1 Operator, een elite-eenheid die alleen missies aanneemt van de legertop, en om de game zo realistisch mogelijk te maken heeft de uitgever hulp ingeroepen van echte Tier 1 Operators.

Platform: PC, PS3, X360
Uitgever: Electronic Arts
Releasedatum: 15 oktober 2010

Vanquish

De game Vanquish is ook binnengekomen en Wouter heeft de eer om de game te checken op zijn PlayStation 3. Is de game echt zo tof als velen ons doen geloven? Lees het deze week in zijn review. Op het eerste gezicht lijkt Vanquish op een kruising tussen Gears of War en Halo. Vooral de third-person gameplay en de vele schuilplekken waar je achter kan staan, doen zeer denken aan Gears of War. Daarnaast ziet de game er met de duidelijke Halo-invloeden zeer futuristisch uit. Ook is er, net als in Halo, één hoofdrolspeler die het superwapen onder de moderne soldaten is.

Platform: PS3, X360
Uitgever: SEGA
Releasedatum: 22 oktober 2010

Super Scribblenauts

De games vlogen ons om de oren deze week, daarom hebben we Peter de DS topper Super Scribblenauts in de handen gedrukt. De voorganger won de ene award na de andere. Het tweede deel heeft in elk geval hoge ogen gegooid, maar vindt Peter dat ook? Lees er alles over deze week. Je schrijft doormiddel van je stylus woorden op het beeldscherm, waarmee je puzzels kunt oplossen.

Platform: NDS
Uitgever: Warner Bros Games
Releasedatum: 29 oktober 2010

Nou, dat was het dan wel weer even wat betreft de reviews van deze week. Wouter sluit de week traditioneel af met een column op vrijdag en Michelle laat je de nieuwste trailers van de afgelopen week zien op de zaterdag.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?