Deze week: Dungeonland en The Cave

We zijn aangekomen in de vierde week van 2013. Het is komkommertijd in gameland en dat betekend dat er niet heel veel games uitkomen momenteel. Het is ook wat rustiger met het nieuws, maar zo nu en dan komt er wel een geruchten of interessante nieuwtjes naar buiten.

Releases van deze week

Deze week komen er niet zo gek veel games uit. Wel kun je deze week aan de slag met de game Dungeonland voor de pc van uitgever Critical Studio en ontwikkelaar Paradox Interactive.

onbekend

Deze week, op woensdag 23 januari, moet ook The Cave, een downloadbare game van uitgever SEGA en ontwikkelaar Double Fine Productions, uitkomen. De game zal verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, pc en de Wii U.

onbekend

Verder kun je ook nog met de puzzelgame Book of Unwritten Tales: Critter Chronicles aan de slag voor de pc.

Artikelen van deze week op Gameliner

Je hebt nog een aantal reviews van ons tegoed, waaronder: GTA Vice City: Vice City 10th Anniversary voor de iPad, Hidden Secrets DLC voor Assassin's Creed III of DMC: Devil May Cry. Daarnaast kun je ook nog terecht op onze site voor de preview van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch en een review van de 8.3 update van World of Tanks.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?