Deze week: Een nieuw gameseizoen

Dááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááár zijn we weer. Welkom terug bij de oud en vertrouwde Deze Week op de maandag. Zoals je in de laatste Deze Week voor de zomerstop hebt kunnen lezen, gaan we deze week weer van start met een gloednieuw gameseizoen.

Twee weken terug hebben we van een bekend gezicht binnen Gameliner afscheid genomen. Sander Mebus heeft zijn vleugels uitgeslagen om de horizon te verkennen. We zullen hem natuurlijk erg missen. Daarentegen hebben we er wel een aantal nieuwe, frisse en opgekalefaterde redacteuren bij gekregen, dus laat ik ze direct aan jullie voorstellen.

*tromroffel*

Krijn Reijnders, Jeremy Husmann, Robin Barendsen, Roy Freriks en Thomas Swolfs. Wij wensen ze allemaal heel veel succes met hun avontuur hier op Gameliner.

Kane & Lynch 2: Dog Days

Bij een nieuw gameseizoen horen natuurlijk ook nieuwe games. Er staan voor deze week een aantal prachtige releases op de planning, waaronder Kane & Lynch 2. Kane & Lynch 2: Dog Days is een shooter die boordevol rauwe actie en brute criminaliteit zit.

Platform: pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Square Enix
Releasedatum: 20 augustus 2010

Lara Croft and the Guardian of Light

Ook verschijnt deze week de downloadbare titel Lara Croft and the Guardian of Light voor Xbox LIVE van ontwikkelaar Crystal Dynamic. Lara Croft and the Guardian of Light speel je in top-down perspectief, in plaats van de traditionele third-person view. Je gaat met Lara Croft en haar side-kick, genaamd Totec, op zoek naar de Mirror of Smoke.

Platform: pc, PlayStation 3, Xbox Live Arcade
Uitgever: Square Enix
Releasedatum: 18 augustus 2010

Yordi kruipt deze week in de huid van John Tanner en raakt als een ervaren detective betrokken bij een klopjacht. De klopjacht vindt plaats in de straten van San Francisco, waarbij hij de keus heeft uit meer dan honderd gelicenseerde auto's. Lees meer over deze game in zijn preview deze week. Klaas gaat ook weer racen, alleen dan niet in een open wereld, maar op een circuit. We hebben het hier over de game TrackMania voor de Nintendo Wii, ontwikkeld door Firebrand Games. Lees er alles over in de preview, later deze week.

Gamescom 2010

Op woensdag reist een kleine delegatie van Gameliner af naar Keulen om daar de vetste games te checken voor het aankomend gameseizoen. Joost heeft woensdag direct bij aankomst een afspraak met Blizzard voor Diablo 3, waarbij hij meer features van deze krijgt te zien.

Kort daarna heeft Peter een afspraak met Warner Bros. voor de game Mortal Kombat en ik heb bij de ontwikkelaars van de game LEGO Universe een afspraak. Wat kunnen we allemaal van deze games verwachten? We zullen zien. Als we dat hebben gehad hebben we nog veel afspraken die daarna volgen. Uiteraard zal ik Donkey Kong Country Returns opzoeken en ben ik erg benieuwd naar Twisted Metal Nukes van Sony.

Wij hebben net als tijdens de E3 een speciale pagina geopend, zodat je eenvoudig het laatste nieuws van de gamescom in de gaten kan houden. Wij zijn erg benieuwd naar welke games jij het meest uitkijkt.

Zaterdag zal Michelle met een nieuwe rubriek komen, welke voorheen onder de naam Wii-kend verscheen. We hebben het idee overeind gehouden, maar de naam veranderd. Het zal de naam Nieuwste Trailers meekrijgen en bevat in het vervolg ook trailers van de PlayStation 3 en Xbox 360. Tot slot zal Michelle deze week een korte vooruitblik geven op de nieuwe Kingdom Hearts game van uitgever Square Enix. Wat kunnen we allemaal verwachten van Kingdom Hearts: Birth by Sleep? Lees het in haar preview.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?