Deze week: God of War: Ghost of Sparta, Call of Duty: Black Ops en meer

Geplaatst: 15 november 2010 12:00
Aangepast: 1 mei 2022 13:22
-

Sinterklaas is weer in het land en de beste man heeft weer een hoop toffe titels met zich meegebracht. Bij ons op de redactie maken we ons klaar voor aantal grote dingen die komen gaan. Wil je ons blijven volgen? Meld je dan aan voor Facebook, Twitter of check gewoon ons forum voor het laatste nieuws. In Deze Week laten we alvast een voorproefje zien van wat je allemaal kunt verwachten op de website. We beginnen zoals gewoonlijk met de reviews.

God of War: Ghost of Sparta

We kregen van Sony afgelopen week God of War: Ghost of Sparta opgestuurd voor de PlayStation Portable. Peter heeft de game mee naar huis genomen en zal jullie er deze week alles over vertellen in zijn review. God of War: Ghost of Sparta zal het begin van de franchise laten zien en hoe het verhaal eigenlijk echt begon.

Platform: PSP
Uitgever: Sony
Releasedatum: 5 november 2010

Call of Duty: Black Ops

Afgelopen maandag op dinsdag nacht werd Call of Duty: Black Ops groots gelanceerd in Amsterdam en wij waren er natuurlijk ook bij. Yordi is op de Xbox 360 met het spel aan de slag gegaan. Of hij iets heeft op te merken aan Call of Duty: Black Ops lees je in zijn review. Vergeet niet om volgende week ook zijn multiplayer-review te lezen. Ondanks dat er nog maar weinig van de game bekend is, gaan de geruchten rond dat de game speelt zich af tijdens de koude oorlog en bevat ook de momenten uit die periode, zoals de conflicten in Vietnam en de beroemde bestorming van de Iraanse ambassade uit 1980 in Londen.

Platform: PC, PS3, X360
Uitgever: Activision
Releasedatum: 9 november 2010

Assassin's Creed: Brotherhood

We hadden wat luxeproblemen met het verdelen van de review-exemplaren, maar toch is het ons wederom gelukt het goed te organiseren. Klaas heeft de game Assassin's Creed: Brotherhood onder de loep genomen voor de Xbox 360. Ezio vecht nog steeds tegen de Templars, maar dit keer niet in zijn eentje. Hij creëert een Brotherhood om hem te helpen. Je zult samen gaan werken met Da Vinci, Machiavelli en Caterina Sforza. Er zullen daarnaast ook meer gadgets beschikbaar zijn.

Platform: PS3, X360
Uitgever: Ubisoft
Releasedatum: 18 november 2010

The Ball

Joost kon tussen zijn PR werkzaamheden door toch nog even tijd vrijmaken om twee pc titels van Iceberg Interactive te checken. We hebben het dan over Craft of Gods en The Ball. Puzzelgames zijn weer helemaal terug. First-person-puzzelgames zoals Portal hebben deze games ontdaan van alle knulligheid die er vroeger mee geassocieerd werd. The Ball voegt er nog wat meer aan toe. Met een grote stalen bal en een kinetische controlegun mag je nu naast puzzels oplossen ook nog eens flink gaan slopen!

Platform: pc
Uitgever: Iceberg Interactive
Releasedatum: 5 november 2010

Verder nog...

  • Naast alle reviews die je op onze website kunt vinden, hebben wij ook een heleboel andere artikelen deze week voor jullie in de planning . Zo zal Thomas zijn eerste Onliner schrijven van Blacklight: Tango Down voor de PlayStation 3.

Deze week sluiten we af met een verse column en de NL Charts van afgelopen week en maandag is er natuurlijk weer een nieuwe Deze Week, die dan wordt gepresenteerd door Yordi. Ik sla een week over en ben er weer over twee weken. Yordi, heel veel succes met je eerste Deze Week op Gameliner.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer