Deze week: Golden Sun: Dark Dawn en meer

Geplaatst: 13 december 2010 12:00
Aangepast: 1 mei 2022 15:00

In de laatste weken van het jaar komen er maar weinig nieuwe games uit en daarom vullen we deze week gewoon op. We houden je zoet met de Gameliner Awards en als dat niet genoeg is, zullen we vanaf 15 december beginnen met de jaaroverzichten.

Artikelen

In deze jaaroverzichten kijkt onze redactie terug op het afgelopen jaar wat ons aan nieuws heeft bereikt. Er zullen nog enkele reviews worden onderworpen aan ongezouten kritiek. Zo zal de game Glee onderhanden worden genomen door mij.

Karaoke Revolution: Glee
Zing mee met dertig nummers uit het eerste seizoen van Glee. Treed op bij niet eerder vertoonde scènes uit de serie. Strijd tegen elkaar om wie de beste zanger is.
Releasedatum: 25 november 2010
Platforms: Wii
Uitgever: Nintendo

Verder verwachten wij dat de game Golden Sun: Dark Dawn de redactie zal bereiken, waarna Michelle daarmee aan de slag gaat. We hopen de review deze week te plaatsen en anders schuiven we 'm door naar volgende week.

Golden Sun: Dark Dawn
Een klassieke role-playing game met een nieuwe look, talloze avonturen en heroïsche gevechten. De game speelt zich 30 jaar na de eerste twee delen uit de serie af. Aan het einde van Golden Sun: The Lost Age, zijn de helden er in geslaagd om de wereld-healing power van de Golden Sun terug te brengen naar de wereld Weyard.
Releasedatum: 10 december 2010
Platforms: DS i
Uitgever: Nintendo

Verder nog...

  • De week wordt als vanouds afgesloten met een column, ditmaal verzorgd door Peter en met de nieuwe Nederlandse Charts van de afgelopen week.
  • Vergeet ook niet aan onze Donkey Kong Country Returns-prijsvraag mee te doen. Je kunt de game, of één van de drie goodie pakketten winnen. Wat je moet doen? Klik snel hier om mee te doen.
  • Vergeet in de tussentijd vooral niet te stemmen op de Gameliner Awards, want daar kun je ongelofelijk toffe prijzen mee winnen.

Veel gameplezier!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer